İBB Reynmen konseri saat kaçta başlıyor? Yenikapı Reynmen konseri ücretsiz mi?

TAKİP ET

İBB Reynmen konseri saat kaçta başlıyor? İBB Yenikapı Reynmen konseri ücretli mi ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran 2019 seçimlerinin yıldönümü nedeni ile Yenikapı etkinlik alanında konseri düzenliyor. Konserde birçok için sahneye çıkacak ancak en çok Reynmen konseri araştırılıyor. Peki, İBB Reynmen konseri saat kaçta başlıyor? İBB Reynmen konseri ücretsiz mi?

Reklam
Reklam

İBB Reynmen konseri 23 Haziran 2022 günü için en çok araştırılan başlıklar arasında bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran 2019 seçimlerinin 3 yıl dönümü nedeniyle Yenikapı etkinlik alanında konserde uzanıyor. Konserde birçok isim sahne alacak ancak vatandaşlar en çok Reynmen konserine bekliyor. Peki, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB Reynmen konser ücretsiz mi? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir?
 

İBB Reynmen konseri saat kaçta başlıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser etkinlikleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 23 Haziran 2022 günü yapılacak olan etkinlikler de Reynmen ve Edis sahne alacak. Alınan bilgiye göre Reynmen konseri bugün saat 19.30 da başlayacak.
 

İBB Edis konseri saat kaçta?

Ünlü popçu Ediz de bugün etkinlik kapsamında Yenikapı'da sahneye çıkacak. İBB Edis konseri 2022 saat kaçta sorusunun yanıtı da merak ediliyor. 23 Haziran 2022 Yenikapı etkinlik alanı konser programı şöyle;
16.00 - Evdeki Saat
17.30 - Mavi Gri
19.30 - BEGE - Reynmen
20.45 - DJ Ersin
21.00 - Edis
 

Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir?

Yenikapı etkinlik alanına gitmek isteyen vatandaşlar Marmaray ya da otobüsleri tercih edebilir. İBB tarafından düzenlenecek olan konserler Yenikapı'da ücretsiz olacak.