İbo Show'da dekolte şovu! Songül Karlı göğüs dekoltesi çok konuşuldu!

TAKİP ET

STAR TV ekranlarında sevenleriyle buluşan İbrahim Tatlıses'in programının bu haftaki konukları arasında Songül Karlı yer aldı. Son dönemde yaşadığı değişimler ile adını duyuran Karlı İbo Show için giydiği dekolteli kostümü dikkat çekti. Songül Karlı'nın kıyafeti oryantal Didem'in sözlerini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Ekranlara ara veren İbrahim Tatlıses geri döndü. İbo Show'un başlamasıyla bu haftaki konuklar Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba oldu. Konukların kıyafet seçimleri çok konuşuldu. Songül Karlı'nın İbo Show kostümü ve detaylar...


Songül Karlı dekolteleriyle dikkat çekti 
Son günlerde imaj değişikliğine giden Songül Karlı sevenlerini şaşırttı. Yaptığı değişimler sonrası adından bahsettiren Karlı, İbo Show için 2 kostüm tercih etti. İki elbisenin de göğüs dekoltesi olması oryantal Didem'in sözlerini hatırlattı. 

Karlı'nın kıyafetleri ise akıllara Oryantal Didem'in sözlerini akıllara getirdi. İbo Show'un yılbaşı özel bölümüne konuk olan Didem, dekoltesiz ışıltılı bir elbise tercih etmiş ve bunun için de "Göbek deliği ve göğüs çatalının görünmemesi gerekiyormuş" demişti. 

ibo show konukları ibo show songül karlı songül karlı değişim songül karlı dekolte