İbo Show ne zaman yayınlanacak? 8 Ocak akşamı İbo Show yeni bölüm yok mu? İbo Show bitti mi?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programının Star TV yayın akışında yer almaması dikkat çekti. İbo Show izleyen seyirciler İbo Show ne zaman yayınlanacak? 8 Ocak akşamı İbo Show yeni bölüm yok mu? İbo Show bitti mi? sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. En son Yılbaşı özel programıyla ekrana gelen İbo Show'un hangi gün yayınlanacağı ise merak konusu oldu. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programının Star TV yayın akışında yer almaması dikkat çekti. İbo Show izleyen seyirciler İbo Show’un ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Sunuculuğunu İbrahim Tatlıses’in yaptığı ilk defa 19 Kasım 1993 tarihinde Kanal6’da yayınlanmaya başlayan İbo Show daha sonra TGRT, Star TV, ATV, Show TV ve Beyaz TV gibi kanallarda yayınlanmıştır. Son olarak Star TV ekranlarında Cumartesi günleri seyircisiyle buluşan İbo Show’un bu haftaki yayın akışında yer almaması İbo Show ne zaman yayınlanacak? 8 Ocak akşamı İbo Show yeni bölüm yok mu? İbo Show bitti mi? sorularının araştırılmasına neden oldu. 

İbo Show ne zaman yayınlanacak?
Star TV ekranlarında Cumartesi günleri saat 20:00’da seyircisiyle buluşan İbo Show bu hafta ekranlara gelmeyecek. Yılbaşı haftasında ekranlara ara veren İbo Show programı yerine 8 Ocak Cumartesi akşamı Yukarıdaki Tehlike isimli film ekranlara gelecektir. 

İbo Show neden yok, bitti mi?
Geçtiğimiz hafta yılbaşı özel programıyla ekranlara gelen İbo Show’un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bazı kaynaklara göre 19 yıl boyunca toplam 673 bölüm yayınlanan İbo Show’un Yılbaşı Özel programıyla ekranlara veda etti. Ama henüz bu durum hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır. 

İbo Show programı nasıl bir formata sahiptir?
Sunuculuğunu İbrahim Tatlıses’in yaptığı İbo Show programında komedi skeçleri, ünlüleri müzisyenler ve garip hikayesi olan insanlar konuk olarak ağırlanmaktadır. İbo Show’un jenerik müziğiyle program açılışı yapılırken ardından İbrahim Tatlıses sevilen şarkılarından birisini seslendirir. Şarkının ardında oynanacak olan skeçten bir oyuncu sahneye gelir ve skeç başlar İbrahim Tatlıses’te bazı skeçlere dahil olur. Skeç sona erdikten sonra İbrahim Tatlıses seyircilerle sohbet eder sonrasında konuklar davet edilir. Konuklar geldikten sonra onlarla muhabbet edilir, seyircilerle konuşulur, konuklar müzisyen ise sevilen şarkıları okunur ve daha sonra programın bazı yerlerinde tekrar skeçler oynatılır. Programı bazı yerlerinde ise dansözler çıkar ve performanslarını sergiler. 19 yıldır süren programda sezonlara göre bazı format değişiklikler yapılmıştır. 

İbo Show yayın hayatına ne zaman başladı?
19 Kasım 1993 tarihinde Kanal6 ekranlarında yayın hayatına başlayan İbo Show daha sonra TGRT, Star TV, ATV, Show TV ve Beyaz TV gibi kanallarda yayınlanmıştır. 90’lı yıllardaki programıyla reyting rekorları kıran İbo Show’da Olgun Şimşek ve Evrim Akın gibi oyuncular skeç oynamıştır. 2010’lu yıllarda HD olarak yayın hayatına başlayan İbo Show 13 Mart 2011 tarihinde İbrahim Tatlıses’in yaşadığı olaylardan sonra final olmuştur. 9 yıl sonra 31 Ekim 2020 tarihinde Star TV ekranlarında yeni sezonu ile yayın hayatına başlayan İbo Show 31 Aralık 2021 tarihinde ekranlara gelen Yılbaşı özel programıyla ekranlara veda etti. 

İbo Show İbrahim Tatlıses İbo Show ne zaman yayınlanacak İbo Show bitti mi