İbrahim Selim ile Bu Gece konukları 23 Temmuz 2022!

TAKİP ET

Her Cumartesi şahane konukları ve kahkaha dolu anlarıyla evlerinize konuk olmaya devam eden İbrahim Selim ile Bu Gece'nin bu haftaki konukları yine merak konusu oldu. Eğlencenin dozunun her hafta daha da arttığı sevilen program İbrahim Selim ile Bu Gece'nin bu haftaki konukları yine birbirinden ünlü. Sürpriz isimleri ağırlayan ve evlerinize renkli anları taşıyan programın yeni bölümü yine çok dolu geçecek.

Reklam
Reklam

Her Cumartesi şahane konukları ve kahkaha dolu anlarıyla evlerinize konuk olmaya devam eden İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki konukları yine merak konusu oldu. Eğlencenin dozunun her hafta daha da arttığı sevilen program İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki konukları yine birbirinden ünlü. Sürpriz isimleri ağırlayan ve evlerinize renkli anları taşıyan programın yeni bölümü yine çok dolu geçecek. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen İbrahim Selim ile Bu Gece’nin bu haftaki yeni bölümü yine sohbete ve kahkahaya doyuracak. Sevilen programda birbirinden ünlü isimler yer alırken çok eğlenceli anlar ve izleyenleri kahkahaya boğan sohbetler yer alıyor. Peki, İbrahim Selim ile Bu Gece bu haftaki konukları kimler? İbrahim Selim ile Bu Gece 23 Temmuz 2022 kim geliyor? İbrahim Selim ile Bu Gece hangi gün, saat kaçta? İbrahim Selim ile Bu Gece hangi kanalda yayınlanıyor? İşte tüm merak edilenler…

İbrahim Selim ile Bu Gece Yeni Bölüm Konukları

Ekranların sevilen programı İbrahim Selim ile Bu Gece’nin 23 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı evlerinize konuk olacak yeni bölümünde yine birbirinden ünlü isimler yer alacak. Sevilen programın bu haftaki konukları Gizli Saklı dizisinin başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı olacak. Ayrıca son dönemin öne çıkan isimlerinden biri olan şarkıcı Elif Buse Doğan da muhteşem sesiyle izleyiciye şahane bir müzik ziyafeti yaşatacak.

İbrahim Selim ile Bu Gece Saat Kaçta Başlıyor?

Her hafta Cumartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece saat 23.45’te evlerinize konuk oluyor.