İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Hazal Kaya'dan çarpıcı açıklamalar

TAKİP ET

İbrahim Selim ile Bu Gece programı, Youtube üzerinden yayınlanmaktadır. Programa konuk olan Hazal Kaya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hazal Kaya'nın Ali Atay açıklamaları çok konuşuldu. Hazal Kaya, İbrahim Selim'in sorularına ne yanıt verdi? Bu haberimizde İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Hazal Kaya'nın çarpıcı cevaplarını sizler için derledik. İşte Hazal Kaya'nın açıklamaları...

Reklam
Reklam

Hazal Kaya televizyon ekranlarına Misafir isimli dizi ile dönmüştü. Ali Atay ile evli olan Kaya,evliliği ile dikkat çekmektedir. İbrahim Selim'in sunmuş olduğu ''İbrahim Selim ile Bu Gece'' adlı programa konuk olan Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'nin doğumu ile hayatının değiştiğini aktardı. Kaya,programda çarpıcı yorumlarda bulundu. Güzel oyuncu neler dedi?

Hazal Kaya'dan bilinmeyen açıklamalar

Misafir dizisinde rolüyle dikkat çeken Kaya, İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Programda ailesiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Selim tarafından yöneltilen  En sevdiğin küfür ne  sorusuna '' Hepsi benim bebeğim'' cevabını verdi. İbrahim Selim ise bu cevap sonrası kahkahalara boğuldu. Küfürle ilgili açıklama yapan Kaya, cinsiyetçi küfürleri sadece kadınların ve LGBT bireylerin birbirine edebilmesini savundu. Bundan dolayı cinsiyetçi küfürlerin erkekler tarafından kullanılmamasını istedi.

Ayrıca programda batıl inançlarıyla da ilgili konuştu. Çok fazla batıl inancı olduğunu söyleyen Kaya, nazara karşı yakabildiği her şeyi yaktığını dile getirdi. Sirkeyle yıkandığını da açıkladı.Selim, oğlunun ileride sevgilisiyle geldiğinde ne tepki vereceğini Kaya'ya sordu. Kaya ise buna nasıl tepki vereceğini bilmediğini söyledi.Böyle bir durumda Ali'ye çok ihtiyaç duyacağını söyledi. 

Hazal Kaya eşine çok aşık olduğunu söyledi

Hazal Kaya, çok fazla kocam köylüyüm açıklamasında bulundu. Her durumda Ali'ye ne kadar aşık olduğunu dile getirdiğini söyleyen Kaya, Ali'nin bu durumdan çok utandığını söyledi. Fikret'in doğmasından sonra daha cesur olduğunu ve her şeyi yapabileceği inancının artığını dile getirdi. İnsanlara karşı yumuşadığını önceden daha çok sinirli biri olduğunu söyledi.  

İbrahim Selim ile Bu Gece Hazal Kaya Hazal Kaya