İbrahim Tatlıses'e bir şok daha! Yeni sezonda İbo Show yayınlanmayacak

TAKİP ET

Türkücü İbrahim Tatlıses son günlerde ilk eşinin kendisine açtığı dava nedeniyle zor günler geçiriyor. Ancak İbrahim Tatlıses'e bir darbede Star TV'den geldi. Uzun yıllardan bu yana İbrahim Tatlıses adı ile bağdaşan İbo Show yeni sezonda ekranda olmayacak. Peki, İbo Show neden yayından kaldırıldı?

Reklam
Reklam

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses uzun yıllar sonra Star TV ekranlarında İbo Show programı ile yeniden izleyici karşısına çıkmıştı. Son dönemlerin en çok izlenen programları arasında yer alan İbo Show ile ilgili olarak Star TV'den sürpriz bir karar geldi. Alınan bilgiye göre İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show yeni sezonda ekranlarda olmayacak. Peki, İbo Show neden yayından kaldırıldı? İbo Show neden bitiyor?

İBO SHOW NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra yeniden ekranlara döndü İbo Show programı Star TV'nin aldığı ani bir karar ile yayından kaldırıldı. Hafta sonu en çok izlenen programlar arasında yer alan İbo Show yeni sezonda ekrana gelmeyecek. İbrahim Tatlıses hayranları ise İbo Show'un neden yerinden kaldırıldığını merak ediyor.

İBO SHOW FİNAL Mİ YAPIYOR?

İbrahim Tatlıses'in son onu ile Star TV ekranlarında yayınlanan ve her hafta ünlü konukları ile izleyicilere müzik ziyafeti sunan İbo Show yeni sezonda alınan kararla ekrana gelmeyecek. Son dönemlerde eski eşi ile ilgili söylediği sözler nedeniyle zor günler geçiren ve mahkemelik olan İbrahim Tatlıses'in bu sözleri programının da başını yaktı. İddiaya göre Star TV İbo Show'un kaldırılma gerekçesi olarak İbrahim Tatlıses'in söylediği sözlerin muhafazakar kesimi kızdırmasını gösterdi. yani İbrahim Tatlıses yeni sezonda kendi sözleri yüzünden ekrana çıkamayacak.