İbrahim Tatlıses Karayılan demişti! Adalet Durak suç duyurusunda bulundu

TAKİP ET

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde büyük oğlu Ahmet Tatlı'nın annesi ve ilk eşi Adalet Durak hakkında konuşmuş, 'Karayılan ve büyücü' ifadelerini kullanmıştı. Bu sözleri affetmeyen Adalet Durak, ünlü türkücü hakkında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Reklam
Reklam

İbrahim Tatlıses ve eski eşi Adalet Durak arasında sular durulmuyor. Ünlü türkücü geçtiğimiz gülerde büyük oğlu Ahmet Tatlı’nın da annesi olan eski eşi Adalet Durak hakkında açıklamalarda bulunmuş, “karayılan ve büyücü” demişti. Adalet Durak, eski eşi İbrahim Tatlıses’in bu sözleri üzerine bugün Şanlıurfa Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. Eski eşinin kendisine canlı yayında hakaret ettiğini söyleyen Durak, cezalandırılmasını istedi.

HAKARET NEDENİYLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Avukatı aracılığı ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunan Adalet Durak, eski eşinin katıldığı bir televizyon programında kıyafetleri ve dini inanışı nedeniyle kendisine hakaret ettiğini iddia etti. Karayılan ve Büyücü ifadelerini kullanan İbrahim Tatlıses hakkında şikayetçi olan Durak, ünlü türkücünün TCK'nın 125. Maddesi gereğince cezalandırılmasını istedi.

İBRAHİM TATLISES NE DEMİŞTİ?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde katıldığı Beyaz Magazin isimli programda genç sevgilisi ile evlilik yolunda ilerlediklerini ancak kendisine büyü yapıldığını söylemişti. Bodrum’da bulunan evine domuz yağı sürüldüğünü iddia eden Tatlıses, sevgilisinin bu büyüler nedeniyle 48 kiloya kadar düştüğünü de iddia etmişti. Tüm bunların sorumlusu olarak da oğlu Ahmet Tatlı ve annesini göstermişti.