İbrahim Tatlıses kurtarıldıktan sonra aracı alev aldı

TAKİP ET

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Sabah saatlerinde Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sevenlerini korkuttu. Kaza ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başlarken İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, kızları Elif Ada'nın araçta olmadığını söyledi. İbrahim Tatlıses'in kurtarılmasının ardından aracın Alev alması da facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Reklam
Reklam

İmparator lakaplı ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses Bu sabah saatlerinde aracı ile Bodrum'dan Yalıkavak'a doğru seyir halinde olduğu sırada kaza geçirdi. Alınan bilgiye göre kaza, Bir kamyonun hatalı sollaması sonucunda meydana geldi. İbrahim Tatlıses ve oğlu İdo'nun arkalı önlü araçlarda olduğu öğrenilirken İdo'nun kullandığı aracı sollayan kamyonet İbrahim Tatlıses'in aracına çarptı. Ünlü türkücünün aracı çarpmanın etkisi ile şarampole devrildi.

KIZI YANINDA DEĞİLMİŞ

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'nın daha kaza sırasında yanında olduğu iddia edilmişti. Ancak bu konuda Ayşegül Yıldız'dan açıklama geldi. Elif Ada'nın kazada babasının yanında olmadığını belirten Ayşegül Yıldız, kızının sağlık durumunun iyi olduğunu evde ve yanında olduğunu söyledi.

İDO'YU SOLLADIKTAN SONRA İBRAHİM TATLISES'İN ARACINA ÇARPMIŞ

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği kaza ile ilgili gelen son haberler ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi. Alınan bilgiye göre İbrahim Tatlıses ve oğlu İdo önlü arkalı şekilde Bodrum'dan Yalıkavak'a doğru seyir halinde idi. Ancak beyaz bir kamyonet önce İdo'nun aracını solladı ardından da İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araca çarptı. İbrahim Tatlıses'in aracı çarpmanın da etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kazada İbrahim Tatlıses yaralanırken olay yerine gelen itfaiye ekipleri ünlü Türkücüyü sıkıştı aracın içinden güçlükle çıkardı.

ARAÇ BİR ANDA ALEV ALIP YANMAYA BAŞLADI

İbrahim Tatlıses araçtan kurtarıldıktan sonra ise bir anda Aracın ön kısmı alev aldı ve yanmaya başladı. Kazada kurtarılan ünlü Türkücü ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra beyaz çarşaf tutularak içeriye alındı. İbrahim Tatlıses'in kaza sonrası görüntü vermek istemediği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ise iyi.