İbrahim Tatlıses ve Erol Köse yıllar sonra barıştı

TAKİP ET

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak uzun zamandan beri aşk yaşadığı nişanlısı Levent Dörter ile dünya evine girdi. İbrahim Tatlıses kızının düğününde 15 yıl önce Ebru Yaşar'ın albümü nedeni ile küs olduğu Erol Köse ile de barıştı. Barışmanın ardından açıklama yapan Erol Köse "Bu küslük bize yakışmıyordu" dedi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın albümü sebebiyle uzun yıllar önce Erol Köse ve İbrahim Tatlıses'in arası açılmış Hatta ikili mahkemelik olmuştu. 15 yıldan bu yana devam eden küslük İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak’ın düğününde sona erdi.

Polat Yağcı araya girdi

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak’ın düğününde yapımcı Polat Yağcı Erol Köse ve İbrahim Tatlıses'i bir araya getirdi. Araya İbrahim Tatlıses'in sağ kolu Şule Çınlama'nın da girdiği öğrenildi. Tatlıses ve Erol Köse 15 yıllık küstüğün ardından düğünde saatlerce sohbet etti ve sohbet sırasında ikilinin gözleri doldu.

Bu küslük bize yakışmıyordu

15 yıldır dargın olduğu İbrahim Tatlıses ile barışan Erol Köse konuşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Erol Köse açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Bu küslük bize yakışmıyordu, o benim abim, büyüğümdür. Benim sektörde bu mertebeye gelmemde katkısı büyüktür, böyle güzel bir günde Polat Yağcı ve Şule Çınlama vesile oldu küslük bitti, o bu ülkenin gerçek starı" dedi.