İbre tersine döndü! Akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısı zam geliyor

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatlarında ibre tersine döndü. Peş peşe yapılan indirimler sonrasında motorine bu gece zam gelecek.

Reklam
Reklam

Araç sahipleri için kötü haber bu sabah geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısından itibaren zam geliyor. Geçtiğimiz günlerde peş peşe indirim yapılan motorin fiyatları gece yarısı itibariyle 1 lira 16 kuruş zamlanacak. Motorin fiyatlarına geçtiğimiz gün 60 kuruş indirim yapılmıştı.

Akaryakıt sektöründe dalgalı seyir devam ediyor. Brent Petrol ile ve döviz kurunda yaşanan dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına yapılacak olan zamlar merak konusu olmuştu. Zam haberi bu sabah saatlerinde verildi. Geçtiğimiz günlerde 60 kuruş indirim Yapılan motorine bu gece yarısından itibaren zam gelecek.

Motorine 1 lira 16 kuruş zam bekleniyor

Akaryakıt piyasası uzmanı gazeteci Cahit Sarıoğlu, kötü haberi duyurdu. Yurtdışı fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle bu gece yarısından itibaren motorine zam geleceğini belirten Sarıoğlu, artışın 1 lira 16 kuruş olacağını ifade etti. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmayacak.

Motorine yapılacak olan zam sonrasında Ankara'da 23.8, İstanbul'da 23. 68 ve İzmir'de ise 23.88 TL'den satılacağı öğrenildi.