Icardi enkazdan çıkarılan Kadir'e yayınladığı bu mesajla destek oldu

TAKİP ET

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden sonra enkaz altındaki vatandaşları arama kurtarma çalışmaları devam ederken deprem bölgelerinden umutları yeşerten haberler gelmeye devam ediyor. Saatler sonra enkaz altından kurtarılan Kadir, Icardi sevinci yaptı.

Reklam
Reklam

Deprem bölgesindeki arama kurtarma ekipleri zamanla yarışırken gelen kurtarılma haberleri bölgedeki son durumu an be an takip edenlerin yüreğine bir nebze olsun su serpiyor. Saatler sonra enkaz altından kurtarılan Kadir de mucize kurtuluşlardan biri oldu. Saatler sonra enkazdan kurtulan Kadir, çok sevdiği Icardi’nin gol sevincini yaparak poz verdi.

ICARDİ HAYRANI

Enkaz altından saatlersonra sağ olarak kurtarılan Kadir’in mucize kurtuluşu umutları yeniden yeşertti. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ve Icardi’yi çok seven Kadir, sedye üzerinde Icardi’nin gol sevincini yaparak yıldız futbolcuya olan hayranlığını fotoğraf karesine döktü.

ICARDİ’DEN KADİR’E DESTEK MESAJI

Enkazdan kurtarıldıktan sonra tedavisi için hastaneye kaldırılan Kadir, hayranı olduğu Galatasaraylı futbolcu Icardi’den forma istediğini söyledi. Bu talebini doktorlara ileten ve yıldız futbolcunun gol sevincini yaparak poz veren Kadir’e Icardi’den destek mesajı geldi.

‘SANA KOCAMAN SARILABİLİRİM’

Galatasaray taraftarı Kadir’in kendisine olan sevgisi karşısında duygulandıran bir mesaj yayınlayan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda ‘Küçük Kadir, umarım yakında görüşürüz ve böylece formamı sana hediye edebilirim ve sana kocaman sarılabilirim.’ ifadeleriyle herkesi duygulandırdı.