Icardi için büyük engel: Messi önünde set oldu!

TAKİP ET

Arjantinle Katar 2022 Dünya Kupası'nda adı yer almayan Mauro Icardi Suudi Arabistan maçının ardından derin bir üzüntü yaşadığı ortaya çıktı. Icardi'nin kadroya alınmamasına sebep olarak Messi gösteriliyor. Konu ile ilgili tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Dünya Kupası’nda çıktığı ilk maçta Suudi Arabistan’a 2-1 mağlup olan Arjantin yaşadığı yenilgi yüzünden kendine gelemedi! Takımda yer verilmeyen Mauro Icardi gibi büyük golcü ismin yokluğu derinden hissedildi.

Hakaret içersen sözler kullanmıştı

Sarı Kırmızılı takımın yıldız santrafor oyuncusu Arjantin formasını 8 kez giymiş ancak son kadroda ismine yer verilmemişti.

Messi Sampaoli döneminde milli takımda yer verilen Icardi için hakaret içeren sözler sarf ederek ‘bu pislik nasıl bu kadroya dahil edilebilir’ şeklinde bir ifade kullanmıştı. Messi’nin Icardi için kullandığı bu sözler Icardi’nin milli kadro hayatına son verdi.

Messi’den büyük tavır

Messi’nin gösterdiği bu tutumun arkasında yakın arkadaşı Maxi Lopez’in, Wanda Nara ile evliliği devam ederken Icardi ile ilişki yaşadığı ve onun yüzünden evliliklerinin bitirilmesi yatıyor.