İçimizdeki Ateş dizisinin Hale'si İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir ile evleniyor

TAKİP ET

Aşk 101 dizisi ile yıldızı parlayan şu sıralarda içimizdeki Ateş dizisinde hale karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı, şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir ile evlilik yolunda ilk adımı attı. İpek Filiz Yazıcı, sevgilisinden aldığı sürpriz evlilik teklifini kabul etti. Ünlü çift o anları sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Reklam
Reklam

Aşk 101 dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan şu sıralarda içimizdeki Ateş dizisinde hale karakteriyle ekrana gelen 20 yaşındaki genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı yaklaşık 2 yıldan bu yana şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyordu. İpek Filiz yazıcı ve Ufuk Beydemir çıktı evlilik kararı aldıklarını sosyal medya hesaplarından ilan etti.

Önce Tarkan'la aynı reklam filminde oynayan ardından da Aşk 101 dizisinde Işık karakterine hayat vererek kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan İpek Filiz Yazıcı sevgilisi Ufuk Beydemir den aldığı sürpriz evlenme teklifini kabul etti. Yaklaşık 2 yıldan bu yana aşk yaşayan ünlü çift nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Evlilik kararı aldılar

20 yaşındaki genç oyuncu İpek Filiz yazıcı ve 2 yıl önce Aşk yaşamaya başladığı Ufuk Beydemir evlilik kararı aldıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu. İpek Filiz Yazıcı Instagram hesabından parmağında tek taşı yanında sevgilisi ile olan bir fotoğrafını paylaşarak "Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldiii" notunu düştü.

Düğün tarihi açıklanmadı

Çift evlilik yolunda ilk adımı atarken henüz düğün tarihi hakkında bir açıklama yapmadı. İpek Filiz Yazıcı şu sıralar içimizdeki Ateş dizisi nedeniyle oldukça yoğun bir tempo içinde. Çiftin önce ailelerinin bir araya geleceği ve nişan töreni yapacağı tahmin ediliyor.