İçimizdeki Ateş Ege gerçek adı ne? Atakan Hoşgören kimdir, kaç yaşında? Atakan Hoşgören sevgilisi var mı?

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş'in Ege'si Atakan Hoşgören hakkında yoğun bir araştırma yapılıyor. Yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncunun özel hayatı merak konusu oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan İçimizdeki Ateş dizisinde Ege karakterine hayat verecek olan Atakan Hoşgören'in yaşı, memleketi ve hakkındaki pek çok detay merak ediliyor.

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş’in Ege’si Atakan Hoşgören hakkında yoğun bir araştırma yapılıyor. Yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncunun özel hayatı merak konusu oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan İçimizdeki Ateş dizisinde Ege karakterine hayat verecek olan Atakan Hoşgören’in yaşı, memleketi ve hakkındaki pek çok detay merak ediliyor. İpek Filiz Yazıcı ile başrolleri paylaşacağı İçimizdeki Ateş dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Atakan Hoşgören’in özel hayatı araştırılmaya devam ediliyor. Genç oyuncu hakkında merak edilen pek çok detay var. Peki, İçimizdeki Ateş’in Ege’si Atakan Hoşgören kimdir? Atakan Hoşgören kaç yaşında, nereli? Atakan Hoşgören’in sevgilisi var mı? Atakan Hoşgören hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Atakan Hoşgören Kimdir?

5 Ağustos 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Atakan Hoşgören, Arnavut kökenlidir. Doğuş Üniversitesi İngilizce Bölümü’nde eğitimine devam etmekte olan Hoşgören, Yıldızlar Şahidim adlı dizide kısa süre rol üstlendi. Oyunculuğa 7 yıl önce adım atan Hoşgören, 5 yıl Beşiktaş altyapısında basketbol oynadı. 

Atakan Hoşgören’in Oynadığı Diziler

-    Yıldızlar Şahidim (Dizi)

-    4N1K Yeni Başlangıçlar (Dizi) 

-    4N1K 2 (Film)

-    Akıncı (Dizi)

-    4N1K Düğün (Film)

-    Sana Söz (Dizi)

İçimizdeki Ateş Ege Kimdir?

23 yaşında işçi ailenin tek çocuğu olan Ege, hukuk fakültesi eğitimini yeni tamamlamış henüz acemi bir avukattır. Yakışıklı ve karizmatik olan Ege, pek çok kadın tarafından ilgi gören biridir ancak o avukat arkadaşı Hale’ye aşık olacaktır. Oldukça zeki bir avukat olan Ege’nin oldukça güçlü ikna kabiliyeti vardır.