İçimizdeki Ateş Hale kimdir? İpek Filiz Yazıcı kimdir, kaç yaşında? İpek Filiz Yazıcı sevgilisi kim?

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili araştırmalar sürerken başrolde en dikkat çeken isim ise İpek Filiz Yazıcı oluyor. Dizide Hale karakterine hayat verecek olan genç oyuncu hakkında tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. 

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili araştırmalar sürerken başrolde en dikkat çeken isim ise İpek Filiz Yazıcı oluyor. Dizide Hale karakterine hayat verecek olan genç oyuncu hakkında tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor.  Oyunculuğu ve güzelliğiyle rol aldığı her projede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İpek Filiz Yazıcı, İçimizdeki Ateş dizisinde Hale karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Genç oyuncunun hayat verdiği Hale karakteri şimdiden merak konusu oldu. Peki, İçimizdeki Ateş’in Hale’si İpek Filiz Yazıcı kimdir? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli? İpek Filiz Yazıcı hangi dizilerde oynadı? İpek Filiz Yazıcı sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler…

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

6 Ekim 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Filiz Yazıcı, aslen Trabzonludur. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi ile yaşadı. Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Işık karakteri çok sevildi. Ünlü oyuncu bu rol ile kariyerindeki ilk başrol oyunculuğunu da üstlenmiş oldu. Genç oyuncu ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile tanınan şarkıcı Ufuk Baydemir ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. 

İpek Filiz Yazıcı Oynadığı Diziler

-    Babam ve Ailesi

-    7yüz

-    Kayıtdışı

-    Yeni Hayat

-    Elimi Bırakma

-    Aşk 101

-    Son Nefesime Kadar

-    UFO (Film)