İçimizdeki Ateş konusu ne? İçimizdeki Ateş oyuncuları kimler? ATV İçimizdeki Ateş ne zaman başlıyor?

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yaz sezonuna bomba gibi dizilerle giriş yapan ve yeni sezon için iddiasını koruyan ATV'de yeni yapımlar izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çok sayıda yeni yapımla büyük beğeni toplayan kanalda merakla beklenen bir dizi daha ekran macerasına başlıyor. İçimizdeki Ateş dizisi bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor.

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yaz sezonuna bomba gibi dizilerle giriş yapan ve yeni sezon için iddiasını koruyan ATV’de yeni yapımlar izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çok sayıda yeni yapımla büyük beğeni toplayan kanalda merakla beklenen bir dizi daha ekran macerasına başlıyor. İçimizdeki Ateş dizisi bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Oyuncu kadrosu, konusu ve tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni dizi İçimizdeki Ateş için geri sayım başladı. Dizinin başlamasına sayılı saatler kalırken merak edilen tüm detaylara da yanıt aranmaya devam ediliyor. Peki, ATV İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

İçimizdeki Ateş Dizisi Konusu

Genç avukat adayları Bahar, Mert, Hale ve Ege zorlu elemelerden geçer ve herkesin birlikte çalışmak için can attığı ünlü avukat Doğan Yener ve eşi Tülin Tan’ın yanında staja başlarlar. Ancak staj süreleri boyunca kendilerini beladan uzak tutmaları gerekmektedir. Hayat bu yolculukta onların önüne türlü engeller çıkarırken, deneyimli avukatlar Doğan ve Tülin’in yol göstericiliği ile genç avukatların hedeflerine ulaşabilme serüvenleri ekrana taşınacak.

İçimizdeki Ateş Oyuncu Kadrosu

İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Ceren Benderlioğlu, Burak sevinç, Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu ve Hazım Körmükçü gibi isimler yer alıyor. 

İçimizdeki Ateş Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan İçimizdeki Ateş dizisi 23 Haziran 2022 Perşembe (bu akşam) saat 20.00’de ilk bölümüyle ATV ekranlarında olacak.