İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan İBB soruşturmasına ilişkin açıklama

TAKİP ET

Son dakika... İçişleri Bakan Yardımcısı ve bakanlık sözcüsü İsmail Çataklı, İBB'ye açılan soruşturmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Çataklı, soruşturmanın cuma gününe kadar tamamlanmış olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakan Yardımcısı ve bakanlık sözcüsü İsmail Çataklı, aylık basın bilgilendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik olarak açılan soruşturmaya ilişkin de açıklamalarda bulundu. Çataklı açıklamasında İBB’ye yönelik başlatılan soruşturmanın Cuma gününe kadar tamamlanmış olacağını söyledi.

Cuma gününe kadar tamamlanacak

İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor. Bugün aylık bilgilendirme toplantısını yapan İçişleri Bakan Yardımcısı ve bakanlık sözcüsü İsmail Çataklı soruşturmaya ilişkin de açıklamalarda bulundu. Çataklı açıklamasında soruşturmanın Cuma gününe kadar tamamlanmış olacağını söyledi.

Kasım ayında gerçekleştirilen operasyonlar

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı aynı zamanda Kasım ayında uyuşturucu ile mücadeleye yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hakkında da bilgi verdi. Çataklı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik olarak Kasım ayında gerçekleştirilen 23 bin 96 operasyonda 29 bin 100 kişi gözaltına alınmış, bin 970 kişi adli makamlar tarafından tutuklandı”.