İçişleri Bakanı Soylu'nun kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeninin silahlı saldırıya uğradığı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı haberleri ajanslara son dakika olarak düşmüştü. Silahlı saldırıya uğrayan Bakan Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez'in sağlık durumu yakından takip edilirken Dönmez'in hayatını kaybettiği haberi geldi.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeninin silahlı saldırıya uğradığı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı haberleri ajanslara son dakika olarak düşmüştü. Silahlı saldırıya uğrayan Bakan Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez’in sağlık durumu yakından takip edilirken Dönmez’in hayatını kaybettiği haberi geldi. Fatih Dönmez’in Trabson’un Of ilçesinde silahlı saldırıya uğradığı ve ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşılmıştı. Durumunun kritik olduğu bildirilen Dönmez’den maalesef kötü haber geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni olan Sefa Dönmez’in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Tartışma Kavgaya Dönüştü

Alınan bilgilere göre, Trabzon’un Of ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde Sefa Dönmez ve Fatih U. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü öğrenilirken Fatih U., kavga esnasında belinden çıkardığı tabanca ile Sefa Dönmez’e 5 el ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Dönmez’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hayatını Kaybetti

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları Sefa Dönmez’i ambulansla Of Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez’in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği açıklandı. 

Saldırgan Teslim Oldu

Olayın ardından Fatih U. ise önce tartışma sonra kavga yaşadığı Sefa Dönmez’e 5 el ateş ettiği silahıyla beraber polise teslim oldu. Polis ekipleri cinayetle ilgili soruşturma başlattı.