İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Sinan Ateş cinayeti açıklaması

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan ateş in öldürülmesine ilişkin sessizliğini bozdu. Bakan Soylu cinayete karışan iki kişinin aradığını belirterek "Burada onları da bulacağız ve adalet teslim edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan ateşin bir suikast sonucu öldürülmesi ne AK Parti ve MHP kanadından herhangi bir açıklama yapılmadı. Gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu ise yaptığı açıklamada Erdoğan Bahçeli Soylu ve Bekir Bozdağ’a seslendi. Sinan Ateş cinayeti ile ilgili beklenen açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Bakan Soylu cinayetle ilgili olarak 2 kişinin arandığını duyurdu.

Süleyman Soylu sessizliğini bozdu

Ankara’da Sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda soruşturmanın devam ettiğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Burada tetiği çekenin haricindekilerden bir kişi daha, yani hedefimizdeki iki kişi aranıyor. Burada onları da bulacağız ve adalete teslim edeceğiz" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu soruşturmanın selameti açısından daha fazla bilgi vermenin doğru olmadığını da belirterek "Sosyal medya dedikoduları üzerinden adım atmak doğru değil. Milletimiz emin olsun, araştırmalar kamuoyu nezdinde bilgilendirme yapılarak ilerleyecektir" dedi.