İçişleri Bakanlığı, bilişim personeli alım yapıyor! İşte başvuru şartları..

TAKİP ET

Edinilen son dakika bilgisine göre, İçişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam ettirmek için bilişim personeli alımı yapacağı öğrenildi. Bakanlık, hem yazılı hem de sözlü sınav ile toplam 22 sözleşmeli personel alacak. İşte başvuru tarihi ve başvuru şartları..

Reklam
Reklam

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 22 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Bilişim personeli olarak görev almak isteyen adaylar, başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirecekler.

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

İçişleri Bakanlığı bünyesine alınacak olan 22 bilişim personeli için başvuru tarihlerinin 1 Şubat ile 7 Şubat tarihleri arasında yapılacağı belirtilirken, Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, istihdamı sağlanacak olan personellerin alımları için yazılı ve sözlü sınav yapılacağı kaydedildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar, başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden giriş yaparak veya İçişleri Bakanlığı'nın Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı olarak belirlenen 'https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr' adresinden gerçekleştirebilirler. Personel alımı ile ilgili diğer tüm detaylara ise Resmi Gazete'deki duyuruda yer alıyor.
 

içişleri bakanlığı 22 sözleşmeli personel bilişim personeli başvuru şartları içişleri bakanlığı personel alımı başvuru tarihi