İETT Genel Müdürü Alper Bilgili'den SOS emojili paylaşım!

TAKİP ET

Akaryakıta yapılan zamlar İEET'yi de etkiledi. Zamma tepki gösteren İETT Genel Müdürü Alper Bilgili son 2 ayda akaryakıt fiyatlarının yüzde 50 arttığına dikkat çekerek 'Mevcut bilet fiyatları ile toplam gelir, sadece akaryakıt maliyetini bile karşılayamaz duruma geldi' dedi. Peki, Akaryakıta ne kadar zam yapıldı? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

​26 Şubat itibariyle akaryakıta yapılan zamlar araç sahiplerinin ceplerini yakıyor. Yapılan zamlardan İETT’de etkilendi. Bu duruma İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’den tepki geldi. Bilgili, “Mevcut bilet fiyatları ile toplam gelir, sadece akaryakıt maliyetini bile karşılayamaz duruma geldi” dedi. Peki, Akaryakıta ne kadar zam yapıldı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

AKARYAKITA GELEN ZAMLAR İETT’Yİ DE ETKİLEDİ

 

Benzine 1.61 TL, motorine 1.51 TL gelen zamlar toplu taşımayı da etkiledi. İstanbul'da toplu ulaşımının bel kemiği olan İETT yapılan zamlar fazlasıyla etkilendi.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili sosyal medya hesabından yapılan akaryakıt zammına tepki gösterdi. Bilgili yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

 “Motorin bugün 17 Lira oldu. Son iki ayda akaryakıt fiyatları %50 arttı. Mevcut bilet fiyatları ile toplam gelir, SADECE AKARYAKIT MALİYETİNİ bile karşılayamaz duruma geldi” paylaşımında bulundu.

 

İETT GENEL MÜDÜRÜ ALPER BİLGİLİ’DEN SOS EMOJİLİ PAYLAŞIM

Paylaşımında yardım çağrısı anlamına gelen “SOS” emojisi de koyan İETT Genel Müdürü Alper Bilgili 26 Şubat itibari ile KDV'li son fiyatları şöyle paylaştı:

*Kurşunsuz benzin 16.77 TL, Motorin Ultraforce 17.01 TL, Motorin EcoForce 16.98 TL.

Akaryakıt zammı Akaryakıt zammı İETTyi de etkiledi toplu taşımada akaryakıt zammı