İHH yardım başvurusu nasıl yapılır? 2022 İHH başvuru talep formu

TAKİP ET

Savaş, deprem, işgal gibi doğal olaylardan etkilenen insanlara yardım elini uzatan İnsani Yaşam Vakfı (İHH) sağladığı yardımlar bir çok insanın gündeminde yer alıyor. İnsanlar internet üzerinden 2022 İHH başvuru talep formunu öğrenmeye çalışıyor. Peki İHH yardım başvurusu nasıl yapılır? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Savaş, deprem, işgal gibi doğal olaylardan etkilenen insanlara yardım elini uzatan İnsani Yaşam Vakfı (İHH) sağladığı yardımlar bir çok insanın gündeminde yer alıyor. 1995 yılında İstanbul’da kurulan İHH kurulduğu günden bu yana yardıma muhtaç insanlara çeşitli yardımlar sağlamaya devam ediyor. Yardımlarla birlikte doğal afet bölgelerinde çeşitli projelerin yapılmasına el ayak olan yardım kurumunun yaptığı yardımlara başvuru yapmak isteyenler bunun nasıl yapıldığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki İHH yardım başvurusu nasıl yapılır?
İHH Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?
İHH’nin yardımlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar İHH’nin İstanbul’un Fatih ilçesindeki merkez binasına gidebilir, info@ihh.org.tr adresine mail atabilir veya 0212 631 21 21 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak başvuru işlemlerini yapabilirler. 
İHH’nin öğrencilere verdiği bursa başvuru yapmak isteyen insanlar ise kendilerine en yakın İHH temsilciliğine müracaat etmelidir.

İHH İHH yardım İnsani Hayat Vakfı