İhlas Holding kimin, sahibi kim? İhlas Holding neden TT oldu?

TAKİP ET

Sedat Peker'in paylaştığı ve kısa sürede gündem olan videonun ardından sosyal medya yıkıldı. Sosyal medyanın kısa sürede gündemine oturan video ile ilgili binlerce yorum gelirken İhlas Holding gündemdeki yerini aldı. Peker'in paylaştığı videodaki ismin İhlas Holding CEOS'su Rasim Kaan Aytoğu olduğu söylentisinin ardından İhlas Holding sosyal medyada gündem oldu.

Reklam
Reklam

Sedat Peker’in paylaştığı ve kısa sürede gündem olan videonun ardından sosyal medya yıkıldı. Sosyal medyanın kısa sürede gündemine oturan video ile ilgili binlerce yorum gelirken İhlas Holding gündemdeki yerini aldı. Peker’in paylaştığı videodaki ismin İhlas Holding CEOS’su Rasim Kaan Aytoğu olduğu söylentisinin ardından İhlas Holding sosyal medyada gündem oldu. Gündeme bomba gibi düşen seks videosundaki kişinin İhlas Holding CEO’su Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddiası sosyal medyanın gündemine yerleşti. Cem Küçük’ün patronu İhlas Holding CEO’su Rasim Kaan Aytoğu ve İhlas Holding gündemin en üst sıralarında yerini aldı. Peki, İhlas Holding kimin, sahibi kim? İhlas Holding neden gündemde? İşte tüm merak edilenler…

İhlas Holding Kimin?

Enver Ören’in kurucusu olduğu İhlas Holding, Ören’in hayatını kaybetmesinin ardından Ahmet Mücahit Ören tarafından yönetilmeye başlandı. Ahmet Mücahit Ören’in başına geçtiği İhlas Holding, sağlık, eğitim, inşaat ve dahili ticaret sektöründe faaliyet göstermektedir. 

Rasim Kaan Aytoğlu Hakkında Skandal İddialar

Cem Küçük’ün çalıştığı TGRT’nin de sahibi olan İhlas Holding CEO’su Rasim Kaan Aytoğu'na ait olduğu iddia edilen ve Sedat Peker tarafından yayınlanan müstehcen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. ‘Freud’un Talebesi’ isimli hesaptan paylaşılan videoya, ‘Cem Küçük, reisimiz için diyormuşsun ki, Sedat Peker’in elinde önemli bir şey yok, blöf yapıyor. Havlamasını bilmeyen it eve kurt çağırır diye daha önce söylemiştik. Senin çalıştığın gazetenin ayrıca da TGRT televizyonunun bağlı olduğu İhlas Holding’in CEO’su’ notu düşüldü. Öte yandan Sedat Peker daha önce yayımladığı videolarda da bazı isimlerin LGBT’i bireyleri aşağıladığını, sapık dediğini fakat tanıdığı pek çok kişinin eşcinsel olduğunu ima etmişti.