İhtiyaç sahibi herkese 70 bin lira destek! İhtiyaç sahiplerine anında nakit destek müjdesi verildi!

TAKİP ET

Yapı Kredi Bankası'nın yaptığı açıklamalara göre düşük faiz oranları ile gelir belgesi istemeksizin 70 bin liraya kadar nakit kredi verilecek. Peki bu krediden kimler yararlanabilecek? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Son zamanlarda bankalar vatandaşlara gelir belgesi istemeden yeni kampanyalar yaptıklarını duyuruyor. Vatandaşların ihtiyaç kredisi alacakları zaman tercih ettiği bankalardan biri olan Yapı Kredi de düşük faiz oranları ile 70 bin TL'ye kadar kredi verdiğini ve bunun için gelir belgesi istemediğini açıkladı.

Sizler de Yapı kredi Bankası’nın verdiği bu kredi fırsatından yararlanmak istiyorsanız şubeye giderek ya da şubeye girmeden 4411 numaralı hattı arayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu banka kişilere 70 bin TL’ye kadar kredi verirken ödeme kısmında da oldukça iyi fırsatlar sunuyor. Ayrıca vatandaşların ödeme sürelerini ise 90 gün gecikmeli başlatıyor. Haberimizde konuya ilişkin detaylara yer verdik. 

70 bin TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşların bankanın kendi kredi politikalarına uygun olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu onaylanacak ve hemen aynı gün içinde 70000 TL kredi kullanacak. Kaynak: Gece Yarısı peş peşe ihtiyaç sahibi herkese 70 bin lira anında nakit destek müjdesi geldi!

Eğer sizde Yapı Kredi Bankası'ndan 70 bin TL'ye kadar acil ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız banka şubelerine giderek başvurularınızı yapabilirken aynı zamanda SMS yolu ile de başvuru yapabilirsiniz. SMS yolu ile başvuru yapmak için bireysel yazıp boşluk bırakarak kimlik numaranızı yazıp boşluk bırakarak ve aylık geliriniz yazıp 44 11 nolu hatta mesaj atabilirsiniz.

Gelir belgesi istemeden kredi müjdesi!

Kredi başvurularını SMS yolu ile yapmak isteyen vatandaşlar 44 11 nolu hatta attıkları mesajdan sonra 5 dakika içinde bilgilendirme mesajı alacaklardır. Gelen bilgilendirme mesajında 70 bin TL'ye kadar gelir belgesiz verilecek olan kredi miktarı öğrenilecektir.

Eğer ki banka kişinin 50.000 TL'ye kadar kredi almasını onayladıysa bu kredilerde maksimum limit 36 ay vadeye kadar geri ödeme tablosu oluşturma imkanı da sağlamaktadır. 50 bin TL üzerinde onay almış krediler için ise banka 24 ay vade işlemi yapmaktadır. Bunların yanı sıra her kredi kampanyasında ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme imkanı da mevcuttur.

Nakit ihtiyacı olan kişiler kredi çekmek için Yapı Kredi Bankası'nın resmi web sitesinden de kredi başvuru formu doldurabilmektedir. SMS yolunun yanı sıra bu şekilde de kredi başvurusu yapılabilmektedir. Tüm bunların yanı sıra Yapı Kredi Bankası'nın en yakın şubesine gidilerek işlem yapılabildiği gibi kişiler yanlarında kimlik belgesi ve gelir belgesini de götürmeleri işlemlerinin daha hızlı olmasını sağlayacaktır. Özellikle emekli olan vatandaşların emekli maaşlarını kendi bankalar üzerinden almaları durumunda Yapı Kredi Bankası 200 bin TL'ye kadar hızlı kredi imkanı da sağlamaktadır.

70 bin tl kredi yapı kredi bankası kredi