İhtiyacı olan gelir düzeyi düşük olan vatandaşlara Başkan Erdoğan'dan müjde! Kamu bankasından 12.000 TL!

TAKİP ET

Dar gelirli vatandaşlar amacıyla Başkan Erdoğan doğrultusundan özel bir açıklama son dakika açıklaması verildi. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Bugün gelen son dakika haberiyle birlikte gelir seviyesi oldukça düşük olan vatandaşlar için bayram ettirecek gelişmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Cumhurbaşkanı doğrultusundan belirtiler devlet destekli nakit ödemeleri bekleme olmadan anında alabilecekler. Bu mevzuya dair hazırlanan yeni bir paket yardımıyla dar gelirli vatandaşlar olabildiğince rahatlık yaşayabilecektir.



İhtiyacı olan gelir düzeyi düşük olan vatandaşlara Başkan Erdoğan'dan müjde! Kamu bankasından 12.000 TL... Genellikle, son zamanlarda enflasyon oranlarının oldukça artması sonrasında yapılan zamlar ile birlikte vatandaşların geçim derdi daha da zor bir hal aldı. Bu anlamda baktığımız zaman nakit para çözümleri için devlet bankaları devreye girmeye başladı. Buna göre devlet doğrultusundan en son belirtiler destek paketi 12.000 TL tutarındaki nakit kredi kampanyası büyük ilgi gördü.  Yurttaşların nakit geeksinimlerinin karşılanmasına yönelik tasarlanan bu pakette destekte olarak kamu bankaları üzerinden bir ödeme yapılması en öndemli hedeftir. 

Vatandaşların, bilhassa son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve daralmalar nedeniyle nakit gereksinimleri acil bir şekilde gelebilmektedir. Bu amaçla acil olarak ilerleyen gereksinimlerine yönelik bir çözüm önerisi olarak 12.000 TL tutarında nakit tüketici kredisi 3 sene vade gibi mühim bir vade seçeneğe ek makul faiz oranları ile vatandaşın dertlerine deva olması amacıyla geliştirilmiştir.



Kamu bankaları doğrultusundan devlet destekli bulunduğu amacıyla makul faiz oranları ile bu ödemeler yapılabilmektedir. Bu sayede yurttaşların bütçesi daralmadan olabildiğince rahat bir şekilde nakit gereksinimleri karşılanabilmektedir.

İhtiyaç destek kredisi veren kamu bankaları bu kredi paketinde de en makul kredi veren bankalar olurken Vakıfbank bu miktara ek olarak ilk taksit ödemesini 3 ay öteleme olanağı sunuyor. Yüzde 1,94 faiz seviyesi ile tüketici kredisi çekilmesine imkân sağlanırken bu miktar üzerinden 3 sene vadeli 12 bin TL tüketici kredisi çeken bir bireyin aylık taksit ödemesi 495,95 TLolarak gerçekleşiyor.