İki bankadan emeklilere özel müjde: Tam 3000 TL maaşa ek ödeme veriliyor! Başvuru yapan tüm emekliler faydalanabiliyor!

TAKİP ET

Ekonomik kriz son dönemlerde herkesin hayatını olumsuz etkiledi ancak en çok etkilenen Grup emekliler oldu. Emekli vatandaşlar 2500 TL gibi bir taban maaşla ay sonunu getirmeye çalışıyor. Ancak artık yetmiyor Şimdi her geçen gün kriz ve hayat pahalılığı artıyor. Her zaman cefakâr olan emekliler için şimdi devreye bankalar girdi. İki bankadan akşam saatlerinde emekliye özel Müjde geldi. Tam 3000 TL maaş ödeme verilecek.

Reklam
Reklam

Salgın koşullarında başlayan ekonomik kriz özellikle 2022 yılının ilk gününden itibaren daha da derinden hissedilmeye başladı. Enflasyon rakamları her geçen gün yükseliyor ve hayat pahalılığı da giderek artıyor. Özellikle emekli vatandaşlar Bu durumda nasıl geçireceklerini bilmiyor ve kara kara düşünüyor. Neyse ki bankalar bu noktada emeklinin imdadına yetişiyor ve emekli vatandaş sonra hem emekli promosyon ödemesi hem de avantajlı ve uygun geri ödeme koşulları olan Kredi imkanı sağlıyor. Emekliye banka promosyonu veren iki banka bu akşam saatlerinde önemli bir duyuru yayınladı. Çünkü promosyonun yanında emekliye özel kredi kampanyaları da başladı. Kriz sürecini yönetmek isteyen emekliler için tüm detaylar haberimizin devamında

İki bankadan emeklilere özel müjde: Tam 3000 TL maaşa ek ödeme veriliyor! Başvuru yapan tüm emekliler faydalanabiliyor! Milyonlarca emeklinin son günlerde en büyük derdi geçim sıkıntısı. Hayatları boyunca çalışan ve en azından yaşlılık sürecini rahat geçirmek isteyen emekli vatandaşlar Maalesef ki umduğunu bulamadı. Çünkü koronavirüs salgını ile beraber tüm dünyada patlak veren ekonomik kriz ve ardından başlayan Rusya Ukrayna Savaşı Hayat pahalılığı da beraberinde getirdi. Bugünleri evinde dinlenerek geçirmesi gereken emekliler şimdi ay sonunu nasıl getireceğini kara kara düşünüyor. Üstelik devlette emeklinin istediği zammı vermiyor. Ocak ayında emekli maaşlarına zam yapıldı, taban emekli maaşı 2 bin 500 TL'ye yükseltildi ancak artan Hayat pahalılığı karşılığında bu zamlar hiçbir işe yaramadı. Neyse ki bugün açıklama yapan Ziraat Bankası ve DenizBank emekli vatandaşları darboğazdan kurtarmak için bir adım atıyor. Emekliye banka promosyonu ve uygun faiz oranlı Kredi sağlayan bankalar yeni kampanyalarını duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan emekliye özel kampanya

Türkiye'nin en köklü Bankası olan ve aynı zamanda devletin kalesi olan Ziraat Bankası emekli vatandaşları için kesenin ağzını açıyor. Özellikle emeklinin son günlerdeki müşkül durumun farkında olan Ziraat Bankası emekliye özel kredi kampanyaları ile adeta milyonlarca emeklinin rahat bir nefes almasını sağlıyor. Ziraat Bankası tarafından bu akşam saatlerinde yapılan açıklamada yeni kredinin adı duyuruldu. “Emeklinin Artısı Kredi” paketi Bugün açıklanırken faiz oranları da belli oldu. Ziraat Bankasından bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekler sadece yüzde 1,55 faiz ödeyecek nokta konut kredisi kullanmak isteyen emekliler ise 120 ay vadeli ve yüzde 1.29 faiz oranı ile kredi kullanma şansına sahip olacak. Ziraat Bankası aynı zamanda emekli vatandaşları karşılıksız ve geri ödemesiz de para veriyor. Nakit promosyon süreci devam eden Ziraat Bankası'na maaşını taşıyan emeklilere 3 yıl boyunca kalma sahibi vermeleri durumunda tam 750 TL geri ödemesiz nakit alabiliyor.
 

DenizBank emekli kredisi

Denizbank'ta emekli vatandaşları düşünen ve darboğazdan kurtulmaları için kesenin ağzını açan bankalar arasında yer alıyor. Emekli maaşını DenizBank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca kalma taahhüdü veren emekliler 3000 TL'ye Varan nakit promosyon ayrıcalığın yanında EFT ve havale işlemlerini ücretsiz yapma şansını da elde ediyor. Denizbank aynı zamanda emekliler için bireysel ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını düşürdü. DenizBank'tan 10.000 TL'ye kadar 36 aya Varan vadeli Kredi kullanan emekliler sadece yüzde 1,84 faiz ödeyecek.