İlhan İrem'in vasiyetini 31 yıllık eşi Hansu İrem açıkladı

TAKİP ET

Uzun zamandan bu yana böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Türk müziğinin Usta isimlerinden İlhan İrem hayatını kaybetti. Unutulmaz eserleri ile Türkiye'nin en sevdiği isimlerden olan İlhan İrem'in merak edilen vasiyeti ortaya çıktı. İlhan İrem'in 31 yıllık hayat arkadaşı Hansu İrem, sanatçının 3 vasiyeti olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

"Anlasana" şarkısı ile Türkiye’de 7’den 70’e herkesin tanıdığı isimlerden olan unutulmaz sanatçı İlhan İrem, Uzun zamandan bu yana tedavi gördüğü böbrek yetmezliği sebebiyle 67 yaşında hayata veda etti. İlhan İrem'in ölümü Türkiye yasa boğarken merak edilen vasiyeti de ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAKİ SON PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

İlhan İrem'in sağlık durumu böbrek yetmezliği sebebiyle geçtiğimiz Şubat ayında ağırlaşmış ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı iddia edilmişti. Ancak usta sanatçı bu haberlerin yalan olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda duyurmuştu. İlhan İrem sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda "Tüm zamansızlıkları içinde sevginin... (27 Şubat 2022)" demişti.

EŞİ HANSU İREM VASİYETİNİ AÇIKLADI

İlhan İrem’den iyi bir haber gelmesi beklenirken Dün Gece saatlerinde kötü haber verildi. Usta sanatçı böbrek yetmezliği sebebiyle 67 yaşında hayatını kaybetti. Eşinin ölümü sonrası açıklama yapan Hansu İrem, İlhan İrem'in 3 vasiyeti bulunduğunu dile getirdi. İlhan İrem'in tabutunun Türk bayrağını sarılmasını istediğini belirten Hansu İrem, Atatürk Kültür Merkezi'nde bir tören yapılmasını istediğini ve Aşiyan mezarlığında toprağa verilmek istediğini söyledi.