İlhan Şen hayranlarına kötü haber! Sevmek Zamanı ekrana veda ediyor

TAKİP ET

Yaz geceleri bu sezon peş peşe yayınlandı. ATV ekranlarında ise Deniz Işın ve İlhan Şen'in başrollerini paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi büyük umutlarla başladı. Ancak reyting sonuçlarında istenilen başarıyı gösteremeyen dizi için kanal anında fişi çekti. Sevmek Zamanı dizisi için final kararı alındı.

Reklam
Reklam

Her sezon olduğu gibi bu yaz da tüm kanallarda yaz dizileri ekran macerasına Geçtiğimiz ay başladı. Sezon dizilerinin final yapması sonrasında yaz dizileri ekranlara gelmeye başlarken özellikle Deniz ışın ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi merakla bekleniyordu. Ramo dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ardından da Aşk Mantık İntikam dizisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan İlhan Şen’in hayranları bu habere çok sevinmişti. Ancak Sevmek Zamanı dizisinin ekran ömrü çok uzun olmadı.
 

Sevmek Zamanı final yapıyor

ATV ekranlarında geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan Sevmek Zamanı dizisi bu pazartesi 3 bölümü ile ekranlara gelmişti. Büyük umutlarla başlayan dizi reyting sonuçlarında istenen başarıyı gösteremedi. Yayınlanan son bölümde reyting sonuçlarında Biraz kıpırdanmalar olsa da Fox TV'nin tozlu yaka dizisi Sevmek Zamanı dizisine göre çok daha fazla izlenen yapım oldu. ATV’de yeni başlayan yaz dizisinin gözünün yaşına bakmadı. Kanal ve yapımcı arasında yapılan görüşmeler sonucunda dizinin final yapmasına karar verildi.
 

Bayramdan sonra ekrana veda edecek

Sevmek Zamanı 3. bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlara gelmişti. Alınan bilgiye göre dizi 5. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Yaz aylarında başlayan diziler arasında ilk final kararı Sevmek Zamanı dizisinden geldi. Bu yıl yaz dizileri reytinglerde istedikleri gibi bir başarıyı yakalayamadı. Sevmek Zamanı dizisinin final yapan son dizi olmayacağı ve ilerleyen günlerde yaz ekranlarında yaprak dökümünü devam edeceği tahmin ediliyor.