İlk USB-C girişli iPhone 12 Pro Max modeli Ebay üzerinden satışa sunuldu!

TAKİP ET

Bağlantı noktasının farklı olmasıyla tanınan Apple markalı Iphone modeline ilk USB-C girişi takıldı. İlk USB-C girişli Iphone 12 Pro Max modeli Ebay üzerinden satışa sunuldu. USB-C girişi Iphone modelinde nasıl çalışmaktadır? Bu haberimizde ilk USB-C girişli Iphone 12 Pro Max modeline ilişkin detayları sizler için derledik. İşte ilk USB-C girişli Iphone 12 Pro Max modelinin detayları...

Reklam
Reklam

Benzersiz bağlantı noktalarıyla tanınan Apple, daha önce USB-C ile değiştirilebileceğini iddia etmişti. Şimdi bir Slovak şirketi, iPhone 12 Pro Max'teki Lightning bağlantı noktasını kaldırdı ve yerine bir USB-C bağlantı noktası koydu. USB-C özellikli iPhone 12 Pro Max, Ebay üzerinden satışa sunuldu.

USB-C girişine sahip olan Iphone 12 Pro Max satışta

Slovak şirketi DEEP, iPhone'lardaki olağan Lightning bağlantı noktasını kaldırdı ve yerine bir USB-C bağlantı noktası koydu. DEEP bir video ile anı ölümsüzleştirdi ve tüm yapım sürecini YouTube'da paylaştı. DEEP, USB-C'nin kurulabilmesi için hoparlörleri zımparaladıktan sonra iPhone 12 Pro Max'e bir USB-C bağlantı noktası eklemeyi başardı. USB-C özellikli iPhone 12 Pro Max tüm testleri başarıyla geçti ve iTunes bu bağlantı noktasını kullanırken hiçbir sorun yaşamadı. Cihaz ayrıca Mac modellerine sorunsuz bir şekilde bağlanır ve Apple Şarj Adaptörü ile iyi çalışır. DEEP, şu anda Ebay'de 1350$'a satılan 128GB'lık versiyonu dönüştürüyor. Satış 6 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek.

İphone USB-C girişi İphone 12 Pro Max USB-C girişi