İlker İnanoğlu'ndan kısmetse olur Cansel'e nazar boncuklu yorum! Yeni aşk mı?

TAKİP ET

Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncularından İlker İnanoğlu, kısmetse olur programı ile ünlenen ve son dönemlerde verdiği cesur pozları ile gündemden düşmeyen Cansel Çördük'ün fotoğrafına yorum yaptı. İlker İnanoğlu'nun yorumu yeni aşk mı geliyor sorusunu akıllara getirdi.

Reklam
Reklam

Arka Sokaklar dizisinde başrol oynayan İlker İnanoğlu son dönemlerde sosyal medyayı Bir Hayli aktif kullanıyor. İlker İnanoğlu'nun kısmetse olur Cansel Çördük’ün fotoğrafına yaptığı yorum sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Son dönemlerde cesur pozları ile gündemden düşmeyen kısmetse olur Cansel’e yorum yapan İlker İnanoğlu yeni bir aşk mı doğuyor sorularını akıllara getirdi.
 

Nazar boncuklu yorum yaptı

Arka Sokaklar dizisinde Engin müdür karakterine hayat veren İlker İnanoğlu sosyal medyayı da son günlerde aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Uzun süreden beri kalbinin boş olduğu bilinen İlker İnanoğlu sosyal medyada yaptığı hamle ile yeni bir aşk mı doğuyor sorularını gündeme getirdi. Ünlü oyuncu özellikle son dönemlerde cesur pozları ile gündemden düşmeyen kısmetse olur Cansel'in fotoğrafına nazar boncuklu alkışlıyorum yaptı.
 

Yeni bir aşk mı?

İlker İnanoğlu'nun yaptığı yoruma kısmetse olur Cansel de cevap verdi. İlker İnanoğlu'nun cevabın da etiketleyen Cansel, gülücük emojisi koydu. Söz konusu yorumları görenler İlker İnanoğlu ve Cansel Çördük arasında bir yakınlaşma olup olmadığını merak etmeye başladı. Şu ana kadar her iki taraftan da bir açıklama yapılmadı notta