İmparator Fatih Terim Galatasaray'dan ayrılığı ile ilgili ilk kez konuştu

TAKİP ET

Fatih Terim'in hayatını anlatan belgesel bugün Netflix'te yayınlandı. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'dan ayrıldı ile olay yaratan Fatih Terim Bu ayrılıkla ilgili ilk kez bu belgeselde konuştu.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim'in hayatını anlatan belgesel Netflix de bugün yayınlandı. Yayınlanır yayınlanmaz da listelerde üst sıralara çıkan belgesel aynı zamanda Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılan teknik direktör Fatih Terim'in kulüple ilgili yaşadığı ayrılıkla da gündeme geldi. Fatih Terim ilk kez bu belgeselde sarı-kırmızılı kulüpten yaşadığı ayrılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim belgeseli Netflix’te yayınlandı

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu alan Terim isimli belgesel bu sabah saatlerinde dünyaca ünlü Online dizi ve film Platformu Netflix'te yayına girdi. Terim belgeseli yayınlanır yayınlanmaz başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Fatih Terim belgeseli sosyal medyanın da en çok konuşulan başlıkları arasında yer aldı.

Galatasaray'dan ayrılığı ile ilgili ilk kez konuştu

İmparator Fatih Terim, bugün Netflix'te yayınlanan Terim belgeselinde Ocak ayında Galatasaray ile yaşadığı Ayrılık hakkında da ilk kez konuştu. Fatih Terim belgesel ile ilgili verdiği röportajında şu ifadeleri kullandı; “Hayatın içinde ne varsa futbolda da var. Bunu belgeselde de söyledim. Futbol sadece bir spor değil. Sadece çekimlere değil genel olarak belgesele, dolayısıyla hayatıma baktığınızda başladığım ve bitirdiğim pek çok şey var. Bu süreç de onlardan biriydi.”