ING Bank müşteri temsilcisine direk bağlanmak için kısayol tuşları

TAKİP ET

Türkiye'nin tercih edilen bankalarından olan ING Bank'ın müşteri temsilcisine direk bağlanmak için kısayol tuşlarının hangileri olduğunu öğrenmeye çalışıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam


Türkiye’nin tercih edilen bankalarından birisi olan ING Bank’ın müşteri temsilcileri pek çok konuda vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Yabancı bir banka olan ING Bank’ın müşteri temsilcilerine direk nasıl bağlanıldığı insanların arama motorları üzerinden araştırdığı konular arasında bulunuyor. Peki ING Bank müşteri temsilcisine direk bağlanmak için kısayol tuşları hangileri?
ING Bank Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanmak İçin Kısayol Tuşları Hangileri?
ING Bank müşterisi olan veya olmayan bir çok kişi müşteri temsilcisine zaman kaybetmeden direk bağlanmak için hangi kısayol tuşlarının gerekli olduğunu merak ediyor. ING Bank’ın müşteri temsilcileri hesap, kredi, kredi kartı gibi bir çok işlemi hallettiği için oldukça tercih ediliyor.
ING Bank’ın müşteri temsilcisine direk bağlanmak isteyen kişilerin izlemeleri gereken adımlar şu şekildedir:

    ING Bank müşteri hizmetleri numarası olan 0850 220 0 600 numarası aranır

    Sırasıyla T.C kimlik numarası, kredi kartı numarası veya banka hesap numarası girilir

    Cep telefon numarası girilir

    3 tuşu hemen sonrasında 0 tuşuna basılır

Yukarıdaki işlemleri gerçekleştiren vatandaşlar ING Bank’ın müşteri temsilcisine direk olarak bağlanabilir, yapmak istedikleri bir çok işlemi rahatlıkla yerine getirebilirler. ING Bank müşteri hizmetleri 24 saat boyunca müşterilere hizmet vermektedir.
ING Bank Sesli Yanıt Tuşları Hangileri?
ING Bank müşteri hizmetleri numarasına bağlanarak da işlemlerini kolaylıkla yerine getirebilirler. Bağlanmak için atılması gereken adımlar ise ING Bank sesli yanıt tuşlarını sırasıyla basmaktır. İşte ING Bank müşteri hizmetleri sesli yanıt tuşlarının anlamları:
1:tuşu hesap özeti öğrenme ve hesap detayları
2: yatırım, döviz, USD, Euro para cinsleri
3: kredi kartı kargo yerini öğrenme
4: kredi ve banka kartını internet alışverişine açma
5: kredi ve banka kartını internet alışverişine açma
0: diğer tüm işlemler
Eğer kişi 3 numarasına dokunursa 4 seçenek çıkmaktadır. İşte o seçenekler:
1: kart ekstresi, hesap detayları ve ödemenin sorgulanması
2: kart limit ve limit artış talebi
3: kredi kartı bonus puan sorgulamak
4: sanal kart açma ya da silme
Yukarıda belirtilen tuşlar sayesinde müşteriler sesli yanıt tuşlarını dinlerken yaşadıkları zaman kaybını yaşamak zorunda kalmayacaklar.
ING Bank müşteri hizmetleri dışında internet bankacılığı sistemiyle de müşterilerine kesintisiz olarak hizmet vermektedir. İnternet bankacılığı aracılığı ile işlerini tamamlamak isteyenlerin yerine getirmeleri gereken işlemler şu şekildedir:
- Akıllı telefona ING Bank uygulaması indirilir
- T.C. kimlik numarası ve kullancı kodu ile uygulamaya giriş yapılır
ING Bank’ın internet bankacılığı sayesinde müşteriler herhangi bir numarayı aramadan uygulama üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.






 

ing bank ing bank müşteri temsilcisi