Instagram'a bağlı sosyal medya hesabı nasıl silinir?

TAKİP ET

Instagram uygulamasına diğer sosyal medya hesaplarını bağlayarak etkileşimi artırmak mümkün olmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar bu bağlantıyı silmek istiyor. Haberimizde Instagram'a bağlı sosyal medya hesabının nasıl silineceğine dair yöntemleri paylaştık.

Reklam
Reklam

Günümüzde hemen hemen herkesin kullandığı Instagram uygulaması bünyesine kattığı yenilikler ile dikkat çekiyor. Uygulamada sunulan özelliklerden biri de aynı cihazda birden fazla Instagram hesabı kullanabilmektir. Ancak bazı kullanıcılar Instagram’a bağlı hesaplarını silmek istiyor. Bu işlem için ise kullanıcıların yapması gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Instagram bağlantılı hesaplar nasıl silinir?
Instagram uygulamasına bağlı hesapları silmek için kullanıcıların uygulaması gereken bazı yöntemler vardır. Kullanıcılar, etkileşimini artırmak için farklı sosyal medya hesaplarını Instagram’a bağlamaktadır. Bu bağlantıyı oluşturmak kadar kaldırmak da oldukça kolaydır.
Instagram’a bağlı hesapları silmek için öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapmanız ve ardından profilinize girerek ‘Ayarlar’ sekmesine tıklamalısınız. Ayarlar bölümünden ‘Bağlantılı Hesaplar’ kısmına girerek bağlantısını silmek istediğiniz hesabınıza tıklamanız ve açılan ekranda ‘Bağlantıyı kaldır’ seçeneğine basmanız gerekir. Bu işlem ile Instagram’a bağlı hesaplarınızı kaldırabileceksiniz.

Instagram’dan ikinci hesap nasıl kaldırılır?
Instagram’da ikinci hesabınızı kaldırmak için Instagram profilinin üst bölümünde yer alan alana tıklamalı ve kaldırmak istediğiniz hesabı seçmelisiniz. Bu hesaba giriş yaptıktan sonra profilinizin sağ üst köşesinde bulunan üç çizgiye tıklayarak ‘Ayarlar’ bölümüne girmelisiniz. Bu bölümün en altında yer alan ‘Hesabımdan çıkış yap’ butonuna tıkladığınızda hesabınızdan çıkış yapmış olacaksınız. 
 

instagrama bağlı hesabı silme instagram ikinci hesabı kaldırma