Instagram'a GIF ile yorum yapma özelliği geliyor

TAKİP ET

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın GIF ile yorum yapma özelliği üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan Instagram uygulamasının yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı öğrenilirken bu yeni özellik merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram’ın yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı öğrenildi. Popüler uygulamanın yeni güncellemesi merak uyandırdı. GIF ile yorum yapma özelliği ile kullanıcılarına yeni bir özellik sunma hazırlığında olduğu belirtilen Instagram’ın bu yeni özelliğinin nasıl kullanılacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

GIF İLE YORUM YAPMA ÖZELLİĞİ

GIF ile yorum yapma özelliği üzerinde çalıştığı belirtilen Instagram uygulamasının kullanıcılarına sunmaya hazırlandığı bu özellik ile ilgili araştırmalar hız kazandı. GIF ile yorum yapma özelliğinin şu anda Instagram’da test edildiği aktarılan bilgiler arasında. Instagram kullanıcıları GIF ile yorum yapma özelliğinin detayları merak ediyor.

INSTAGRAM GIF İLE YORUM YAPMA ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Şu anda test aşamasında olduğu belirtilen GIF ile yorum yapma özelliğinin uygulamada sürekli olarak ne zaman kullanılacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor. GIF ile yorum yapma özelliği ile ilgili detaylı bir bilgiye e yer verilmedi. Diğer yandan GIF ile yorum yapma özelliği Twitter ve WhatsApp’ta da kullanılan özellikler arasında. Twitter kullanıcıları yanıtlamak istedikleri tweete GIF bırakabiliyor. Yine WhatsApp kullanıcıları da uygulama üzerinden mesajlaşmalarında GIF kullanarak karşılıklı olarak ileti gönderebiliyor.