Instagram'a güncelleme geliyor! Kullanıcıları bezdiren o özellik sonunda değişiyor!

TAKİP ET

Instagram üzerinde kullanıcıların uzun bir süredir yakındığı o özellik sonunda değiştiriliyor! Instagram'ın yenilenmiş özelliğini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram, sürekli yeni güncellemeler getirerek platformu daha kolay ve daha verimli şekilde kullanılabilecek hale getirmeye çalışıyor. Instagram kullanıcılarının uzun süredir şikayet etmekte olduğu bir özellik sonunda değiştiriliyor! 

Instagram’da tek bir gönderi içerisinde yer alan fotoğraflardan veya videolardan tek birini silmek mümkün değildi, toplu paylaşılan fotoğraflar ve videolar sadece toplu olarak kaldırılabiliyordu. Bunun üzerine kullanıcılar da bir süredir bu konu hakkında şikayetlerini dile getiriyordu. Instagram bu özelliğin düzeltileceğini ve gönderi içerisindeki tüm fotoğrafları silmeden sadece birini seçerek silmenin mümkün olacağını söyledi.

Instagram’ın duyurmuş olduğu bu özellik şu andan itibaren IOS kullanıcılarına açılıyor. Android’e ne zaman geleceği ise henüz duyurulmadı. Buna ek olarak yeni geliştirilen bir özellik ise telefonunuzu sallayarak gönderilen bildirimlerin öncelikli hale gelmesi. Telefonu sallayarak bildirim gönderme özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz açıklanmadı.

Instagram Instagram güncelleme Instagram yeni özelliği