Instagram çöktü mü 13 Temmuz? Instagram akış yenilenemedi sorunu ne, nasıl düzelir?

TAKİP ET

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da sorun yaşandığı bildiriliyor. Instagram kullanıcıları 'akış yenilenemiyor' sorunuyla karşı karşıya kaldıklarını bildirirken şikayetler saatler ilerledikçe artarak gelmeye devam ediyor. Son günlerde sık sık sorun yaşanan Instagram'ın çöktüğü bildirilirken henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Reklam
Reklam

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da sorun yaşandığı bildiriliyor. Instagram kullanıcıları ‘akış yenilenemiyor’ sorunuyla karşı karşıya kaldıklarını bildirirken şikayetler saatler ilerledikçe artarak gelmeye devam ediyor. Son günlerde sık sık sorun yaşanan Instagram’ın çöktüğü bildirilirken henüz resmi bir açıklama gelmedi. Instagram kullanıcıları akış, DM ve platforma girişte problem yaşıyor. Saatler ilerledikçe Instagram’da sorun yaşayan kullanıcıların sayısı da çoğalıyor. Peki, Instagram çöktü mü 13 Temmuz 2022? Instagram akış yenilenemiyor sorunu nedir, nasıl çözülür? Instagram’a ne oldu? Instagram ne zaman düzelecek? Instagram DM çöktü mü? Instagram mesajlar neden gitmiyor? Instagram giriş neden yapılamıyor? İşte tüm merak edilenler…

Instagram Çöktü Mü?

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü erişim problemi yaşandığına dair şikayetler arttı. Instagram kullanıcıları platforma giriş yapamadıklarını, DM ve akışta problemle karşılaştıklarını bildiriyor. Instagram’DA ‘Akış yenilenemedi’ sorunuyla karşı karşıya kalan kullanıcılar ‘Instagram çöktü mü?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram’daki sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Instagram Akış Yenilenemedi Sorunu

Instagram kullanıcıları ‘Akış yenilenemedi’ sorunuyla karşı karşıya kaldıklarını bildiriyor. Bazı kullanıcılar ise DM’de sıkıntı olduğunu aktarıyor. Instagram’da yaşanan erişim problemi ile ilgili araştırmalar sürerken Instagram’da akış yenilenemedi sorunuyla karşı karşıya kalan kullanıcılar bu sorunun nasıl çözüleceğini araştırıyor. Bazı kullanıcılar akış yenilenemedi sorununun Instagram uygulamasını silip tekrar yüklediklerinde çözüldüğünü aktarıyor. Instagram’da ‘Akış yenilenemedi’ sorunu yaşıyorsanız uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Twitter'da Gündemde

Instagram'da yaşanan erişim problemi Twitter'ın gündemine oturdu. Instagram'da yaşanan problemin ardından #instagramdown etiketi gündemin ilk sıralarına yerleşti. Instagram'ın erişim problemi ile ilgili binlerce yorum yapıldı.