Instagram çöktü mü 29 Haziran 2022? Instagram'a ne oldu? Instagram neden hata veriyor?

TAKİP ET

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram bir kez daha yaşanan sorunlarla gündeme geldi. Instagram'a giriş yapmaya çalışan bazı kullanıcılar 'tekrar deneyin' hatasıyla karşılaştıklarını söylüyor. Bazı kullanıcılar ise sorunun dün akşam saatlerinden bu yana devam ettiğini aktarıyor. 

Reklam
Reklam

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram bir kez daha yaşanan sorunlarla gündeme geldi. Instagram’a giriş yapmaya çalışan bazı kullanıcılar ‘tekrar deneyin’ hatasıyla karşılaştıklarını söylüyor. Bazı kullanıcılar ise sorunun dün akşam saatlerinden bu yana devam ettiğini aktarıyor.  Instagram’da yaşanan giriş problemi ile ilgili şikayetler gelmeye devam ederken sık sık kendini gösteren giriş sorununun ne zaman çözüleceğine dair sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Instagram’a ne oldu? 29 Haziran 2022 Instagram çöktü mü? Instagram neden hata veriyor? Instagram lütfen tekrar deneyin hatası ne? İşte detaylar…

Instagram Çöktü Mü?

Sosyal medya kullanıcılarından bazıları dün akşam saatlerinden bu yana sosyal medya platformu Instagram’da sorun yaşandığını bildiriyor. Dün akşam saatlerinden itibaren başlayan giriş sorununun bugün de devam ettiği bilgisine ulaşılırken zaman zaman kendini gösteren sorunun ne zaman çözüleceği merak konusu. Son 24 saatte çok sayıda kesinti yaşandığı aktarılırken saatler ilerledikçe kesinti sayısının da arttığı bildiriliyor.

Instagram Neden Hata Veriyor?

Çok sayıda kullanıcı dün akşam saatlerinden itibaran dünya genelinde yaygın olan sosyal medya platformu Instagram’a girişte sorun yaşadığını söylemeye başladı. Bu sorunun ne zaman çözüleceği merak edilirken yaşanan sorunla birlikte ‘Instagram çöktü mü?’, ‘Instagram’a ne oldu?’, ‘Instagram neden hata veriyor?’ gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Instagram’dan konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken platformdaki sorunun iyileştirme ve güncelleme nedeniyle yaşandığı ve kısa sürede çözüme kavuşturulacağı düşünülüyor.