Instagram çöktü mü? Instagram atıyor sorunu nasıl çözülür? Instagram'a ne oldu?

TAKİP ET

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılanlardan biri olan Instagram'da bir kez daha erişim problemi yaşandığına dair bildirimler geliyor. Son günlerde erişim problemleriyle sık sık gündeme gelen Instagram'a giriş yapamadıklarını belirten kullanıcılar, Instagram'ın giriş anında kendilerini uygulamadan attığını söylüyor.

Reklam
Reklam

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılanlardan biri olan Instagram’da bir kez daha erişim problemi yaşandığına dair bildirimler geliyor. Son günlerde erişim problemleriyle sık sık gündeme gelen Instagram’a giriş yapamadıklarını belirten kullanıcılar, Instagram’ın giriş anında kendilerini uygulamadan attığını söylüyor. Instabgram’da son günlerde sürekli erişim problemi yaşanıyor. Dünya genelinde en yaygın kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da bir kez daha erişim problemi yaşandığına dair bildirimler geliyor. 14 Temmuz 2022 tariihnde gece saatlerinde Instagram'da erişim problemi yaşadıklarını söyleyen kullanıcılar Instagram’ın girişte kendilerini uygulamadan attığını söylüyor. Peki, ınstagram2a ne oldu? Instagram çöktü mü? Instagram atıyor sorunu nedir, nasıl çözülür? Instagram ne zaman düzelecek? İşte tüm merak edilenler…

Instagram Akış Yenilenmiyor

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram'da son günlerde sık sık problem yaşanıyor. Gece saatlerinde bir kez daha Instagram'a girişte sorunla karşılaşan kullanıcılar 'Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram akış yenileme problemi az sayıda kullanıcıyı etkilerken akış yenileme problemi ile karşılaşan bazı kullanıcılar ise hesaplarından tamamen çıkış yaparak uygulamayı tekrar yükelemenin çözüm sağlayabileceğini belirtiyor. 

Instagram Atıyor Sorunu

Instagram kullanıcılarının çoğunluşu uygulamadaki atma sorunundan şikayetçi. Istagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar atma sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Uygulamaya giriş yapmadan kullanıcıları sayfadan atan Instagram'a ne olduğu ve sorunun çözümü merakla araştırılıyor. Henüz Instagram'dan kullanıcıların hemen hemen genelinin yaşadığı problemle ilgili resmi bir açıklama gelmedi.