İnstagram 'da gizli hikâye izleme nasıl yapılır? İnstagram gizli hikâye izleme yöntemleri

TAKİP ET

Dünya'da milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan sosyal medya uygulaması instagram, gelişen teknoloji ile kendini yenilemeye ve güncellemeye devam ediyor. Birçok kullanıcının merak ettiği konular arasında yer alan gizli hikayelere bakma işlemleri nasıl yapıldığı araştırılıyor. Gizli story izlemek için hangi yollara başvuruluyor? İşte instagram 'da gizli hikâye izleme yöntemleri

Reklam
Reklam

Milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılan sosyal medya uygulaması İnstagram, gelişen teknoloji ile kendini yenilemeye devam ederken, uygulama kullanıcılarına birçok kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Kullanıcılar günlük olarak hikayelerine fotoğraf atarken bazı gizli hesapların hikayeleri eğer arkadaş değil iseniz görünmüyor. Herkese açık uygulamalar dışında hikayeler ve gönderiler maalesef kapalıdır. Merak ettiğiniz kişilerin hesaplarına veya attığı hikayelere bakmak isteyen vatandaşlar konu ile alakalı araştırmaya yapmaya başladı. iOS ve Android telefonlar hangi uygulamalardan gizli hikayelere bakabilir? İşte iOS ve Android işletim sistemleri için merak edilen hikâye bakma uygulamaları

İnstagram ‘da gizlice hikâye bakma uygulamaları iOS/ Android

İnstagram da arkadaş olmadığınız veya hesabı herkese açık olmayan kişilerin profiline girmek günümüz teknolojisi ile çok kolay. Çıkan uygulamalar sayesinde bu durum etik gözükmese de artık merak ettiğiniz herkesin profiline girip bakabilirsiniz. İşte belirtilen programlar

Storized

BlindStroy

Story Stalker

Story Watch

Anonymous Stories Viewer for Instagram

Bu programlar iOS ve Android telefonlar için uygundur.

İnstagram hikâye izleyip görünmeme yöntemi nedir?

İnstagram üzerinde oldukça yaygın olarak kullanılan story atma birçok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Profilde gözüken bu hikayeler oldukça dikkat çekerken bazı kişiler hikâyeyi görmek fakat karşı tarafa bildirim gitmesini istemiyor. Çünkü kullanıcının hikayesini gördüğünüz an kendisinin sayfasında hikâyeyi görüntüleyenler kısmında ismi çıkmaktadır. Bu yüzden hem hikâyeyi görmek hem de gözükmek istemeyen kişiler farklı yollar denemektedir.

İlk olarak eğer kullanıcının hikayesine kendi hesabınızdan bakmak istemiyorsanız farklı bir fake yani sahte hesap açarak istek yollayabilir, kabul etmesi durumunda hikayelerine ve gönderilerine rahatlıkla erişebilirsiniz.

İkinci yol ise yakınlarınızdan kişinin attığı hikâyeyi bakmasını isteyebilirsiniz. Eğer ortak arkadaşlarınız varsa onların bakması durumunda sizin isminiz gözükmez ve hikâyeye ulaşabilirsiniz.

Üçüncü yol ise yine etik olmayan hile programları kullanabilir ve kişinin hikayesine ulaşabilirsiniz.

İnstagram da hikâye görüntüleme

İnstagram da genellikle hikâye atıldığı zaman hikâyeyi görüntüleyenler kişi listesi çıkmaktadır. Bu listede ilk görenler genellikle sizi en çok takip eden kişiler olduğu bilinmektedir. Fakat gerçek öyle değildir. Listenin en üstünde bulunan kişiler sizin en çok etkileşim kurduğunuz arkadaşlarınızdır. Yani uygulama otomatik olarak sizin etkileşim halinde olduğu arkadaşlarınızı ön plana çıkarmaktadır.  Hikâye görüntüleme sıralaması genellikle; hikâyeyi görüntüleyen kişinin yorumları, beğenileri mesajları gibi sizin aranızdaki ilişki ile alakalıdır. Hikâyeye bakan kişinin o sırada aktiflik durumu bunu etkilerken, profile ziyaret sıklığı da önemlidir.

İnstagram ‘da gizli hikâye görme yöntemleri!

Yeni bir uygulama olarak karşımıza çıkan ‘Story Saver For’ sayesinde merak edilen hikayeleri görmek çok kolay. Uygulamayı indirdikten sonra kullanıcının adı yazılması ile profile erişim sağlayabilirsiniz. Diğer uygulamalar ile de aynı işlemi gerçekleştirebilir ve merak ettiğiniz hesaplara bakabilirsiniz.

İnstagram hikâye ön izleme açma nedir?

İnstagram’ın yeni bir özelliği olan ön izleme modu birçok kişi tarafından oldukça beğenilmektedir. Yeni özellikte uygulamada gezinirken aşağı kısımlarda da artık kişilerin hikayeleri görünmektedir. Yani üstte görünmeyen hikayeler artık pembe çizgi ile uygulamanın alt kısımlarında da arkadaşlarınızın hikayeleri görüntülenir.

İnstagram ‘da hikâye bakma hileleri 2021

iOS ve Android cihazlara uyumlu uygulamalarla merak ettiğiniz kişilerin hikâye ve gönderilerine bakabilirsiniz. Bu uygulamaları telefonunuza indirerek istediğiniz kullanıcının adını yazarak başlayabilirsiniz.

XProfile

IGStory

instadp.com

insstalkr.com

BlindStory

İnstory

Zoomie

Scout APK

instaLooker

Stories Watch

İstory

Lili

gramvio.com

instastory.net

Pro Report

Story Stalker

Surf+For İnstagram

storiesing.net

storiesdown

smihub.com

ingramer.com

Ghosty

Bestwhozi

Pingru

Story Lab

Pro Report

Follow Reports

Bu uygulamalara giriş yaparken dikkatli olmanızda fayda var. Etik olmayan yollar ile kullanıcıların hesaplarına giriş sağlandığı için hesabınız risk altında kalabilir.  Diğer bir yöntem ise hesabı açık olan birinin hikayesine bakar bakmaz anında engelleyebilirsiniz. Bu sayede kişinin listesinde adınız gözükmez eğer engeli açarsanız isminizi görebilir.  Bu uygulamalar ve yöntemler sayesinde merak ettiğiniz kişilerin hesaplarına erişim sağlayabilirsiniz.

 

instagram da gizli hikaye izleme instagram gizli hikaye izleme instagram gizli hikaye izleme uygulaması instagram gizli hikaye izleme yusuf instagram gizli hikaye izleme sitesi