Instagram düzeldi mi? Instagram mesajlar neden gitmiyor? Instagram DM sorunu ne zaman düzelir?

TAKİP ET

Instagram'ın DM sorununun hala devam ettiğine dair şikayetler gelmeye devam ederken platformu kullananlar mesajlardaki sorunun ne zaman düzeleceğine dair araştırmalarını sürdürüyor. Dünden bu yana sorun yaşanan sosyal medya platformunda mesaj göndermede sıkıntı yaşanıyor. Bazı kullanıcılar ana sayfa ve hikaye bölümlerinde de ara ara sorunlarla karşılaştığını bildiriyor.

Reklam
Reklam

Instagram’ın DM sorununun hala devam ettiğine dair şikayetler gelmeye devam ederken platformu kullananlar mesajlardaki sorunun ne zaman düzeleceğine dair araştırmalarını sürdürüyor. Dünden bu yana sorun yaşanan sosyal medya platformunda mesaj göndermede sıkıntı yaşanıyor. Bazı kullanıcılar ana sayfa ve hikaye bölümlerinde de ara ara sorunlarla karşılaştığını bildiriyor. Instagram2da yaşanan DM sorununun ne zaman çözüleceğine dair araştırmalar devam ediyor. Dünden beri devam eden DM sorununun ne zaman çözüleceğine dair yoğun bir araştırma var. Peki, Instagram düzeldi mi? Instagram ne zaman düzelir? Instagram DM sorunu ne zaman düzelecek? Instagram mesajlar neden gitmiyor? Instagram çöktü mü, sorun ne? İşte tüm merak edilenler…

Instagram’a Ne Oldu?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan fenomen sosyal medya platformu Instagram’da dünden beri sorun yaşandığına dair şikayetler geliyor. Platformun DM bölümünde yaşanan sorunun hala devam ettiğine dair bilgiler gelmekte. Mesaj gönderemediklerini ve mesaj kısmında büyük sorunlar yaşadıklarını söyleyen Instagram kullanıcıları ‘ağ isteği başarısız oldu’ sorunuyla karşılaşıyor. DM kısmında yaşanan sorun, mesaj gelmeme/gitmeme gibi problemlerle karşılaşan kullanıcılar sorunun çözümü için bekliyor. Instagram2da yaşanan sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Instagram DM Sorunu Ne Zaman Düzelir?

Dünden beri Instagram’da yaşanan DM sorununun hala devam ettiği kullanıcılar tarafından bildirilmekte. Bazı kullanıcılar ise hem DM hem de oturum açma ve paylaşım alanında sorun yaşandığını bildiriyor. Instagram DM sorununun ne zaman düzeleceği ve DM sorunu ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmazken söz konusu sorunun kişisel cihazlardan kaynaklanabileceği de gelen yorumlar arasında.