Instagram düzeldi mi? Instagram Story sorunu ne? Instagram hikaye neden çalışmıyor?

TAKİP ET

Dünya genelinde yayın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da dünden bu yana giriş sıkıntısı yaşanıyor. Özellikle Story bölümünde yaşanan sıkıntı Instagram kullanıcılarını isyan ettirdi. Dünden bu yana Instagram’da yaşanan giriş sıkıntısı ve Story bölümündeki sıkıntılar kullanıcıları isyan ettirdi. Instagram kullanıcıları platformda yaşanan sorunla ilgili araştırmalarına devam ediyor. Instagram’da dün başlayan giriş sıkıntısı bugün kısmen devam ediyor. Kullanıcıların bir kısmı Instagram’a giriş sıkıntısı yaşadıklarını, akışın yenilenmediğini ve Stoey kısmında problemler yaşadıklarını dile getirirken bu sorun saatler ilerledikçe yaygınlaşmaya ve hemen hemen tüm hesaplarda görülmeye başlandı. Peki, Instagram Story sorunu ne? Instagram Story fotoğraf neden çekilmiyor? Instagram çöktü mü 30 Haziran 2022? Instagram düzeldi mi? Instagram neden çalışmıyor? İşte detaylar…

Instagram Çöktü Mü?

Dünya genelinde yayın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da dünden bu yana giriş sıkıntısı yaşanıyor. 29 Haziran 2022 Çarşamba günü başlayan sorun 30 Haziran Perşembe günü (bugün) de devam ediyor. Kullanıcıların bir kısmı akışın yenilenmemesinden bir kısmı ise Story bölümündeki sorunlardan şikayet ediyor. 

Instagram Story Sorunu Ne?

Instagram’ın Story (hikaye) kısmındaki sorun da dünden bu yana devam etmekte. Bazı kullanıcılar Story paylaşamadıklarını ve Story’de fotoğraf çekemediklerini dile getiriyor. Instagram’da yaşanan sorunun platformdaki yeni güncellemeden kaynaklandığı düşünülüyor.

Instagram Neden Çalışmıyor?

Instagram kullanıcıları dünden bu yana platformda yaşanan sorunları dile getiriyor. Şikayetler giderek artarken akış sorunu, Story’de yaşanan sorunlar ve platforma girişte karşılaşılan hatalar sık sık gündeme geliyor. Instagram’da yaşanan sorunla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Yaşanan sorun hakkında henüz bir açıklama yok ancak platformdaki sorun kısmen devam ediyor.