Instagram, Facebook ve Twitter'a tekrar paylaşma özelliği geliyor

TAKİP ET

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında olan Instagram, Facebook ve Twitter herhangi bir ek uygulama olmadan tekrar paylaşma özelliği üzerinde çalışıyor. Ek uygulama olmadan repost yapmaya imkan sağlayacak olan yeni özelliğim yakın zamanda testleri başlayacak.

Reklam
Reklam

Tüm dünyada kullanıcıların en çok tercih ettiği sosyal medya platformları yeniden gönderme özelliği üzerinde çalışmaya başladı. Şu anda bu platformlarde repost yani yeniden paylaşma ek uygulamalar sayesinde yapılıyor. Ancak yeni gelecek özellikle birlikte artık doğrudan yeniden paylaşma Mümkün olacak.

Testleri kısa süre içerisinde başlayacak

Yeniden paylaşma özelliği Twitter ve Facebook platformlarında zaten bulunuyordu. Ancak Instagram'da ek uygulama gerekiyordu. Bunun üzerine şirket çalışmaya başladı. Yani artık Instagram'da da Facebook ve Twitter gibi yeniden paylaşma ek uygulama olmadan yapılabilecek. Meta şirketi tarafından yapılan açıklamada, "Hikayelerde nasıl yeniden paylaşabileceğinize benzer şekilde, Instagram'daki gönderileri yeniden paylaşma yeteneğini araştırıyoruz, böylece insanlar eski gönderilerini tekrardan paylaşabilir" denildi.

Yeni sekme eklenecek

Alınan bilgiye göre Instagram'da yeniden paylaşma özelliği için Yeni bir sekme eklenecek. Sosyal medya danışmanı mat navarra yeniden gönderiler sekmesini gösteren bir görüntüde paylaştı. Instagram'ın yakın bir süre içerisinde bu özelliği duyurması bekleniyor.