Instagram geçici ve kalıcı hesap silme nasıl yapılır? Instagram hesap silme linki

TAKİP ET

Bir çok insan çeşitli sebeplerden dolayı Instagram hesabını geçici veya kalıcı olarak silmek için internet üzerinden Instagram hesap silme linkini araştırıyor. Peki Instagram geçici ve kalıcı hesap silme nasıl yapılır? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Günümüzde oldukça önemli bir hale gelen sosyal medyada insanlar çeşitli paylaşımlarda bulunarak günlerini geçiriyor. Dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olarak öne çıkıyor. Instagram hesabı bulunan insanlardan bazıları çeşitli sebeplerden dolayı hesaplarını geçici olarak veya kalıcı olarak kapatmak için Instagram hesap silme linkini arama motorları üzerinden bulmaya çalışıyor. Peki Instagram geçici ve kalıcı hesap silme nasıl yapılır?
Instagram Geçici ve Kalıcı Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Instagram hesaplarını geçici veya kalıcı olarak kapatmak isteyen kişiler bu işlemlerin nasıl yapıldığını öğrenmek için internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Instagram geçici ve kalıcı hesap silme işleminin gerçekleştirilmesi için kişilerin izlemesi gereken yollar ise şu şekilde:
Instagram Geçici Hesap Silme

1-Buraya tıklamak
2-Instagram hesabına kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak
3-Hesabını neden kapatıyorsun? sorusuna istek dahilinde bir neden yazma
4- Instagram şifresini girme 
Bu işlemleri izleyen kullanıcılar geçici olarak Instagram hesaplarını kapatabilirler.
Instagram Kalıcı Hesap Silme

1-Buraya tıklama
2-Instagram hesabına kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak
3-Hesabını neden siliyorsun? sorusuna istek dahilinde bir neden yazma
4-Instagram şifresini girme
Bu işlemleri izleyenler Instagram hesaplarını kalıcı olarak kapatma işlemini tamamlamış olurlar.
Instagram hesaplarını kalıcı veya geçici olarak silme işlemlerini gerçekleştiren kişiler eğer bu işlemlerden vazgeçmek isterlerse 30 gün içerisinde Instagram’a kullanıcı adı ve şifreleriyle birlikte giriş yaparak bu işlemlerini iptal edebilirler. Eğer Instagram hesaplarını kalıcı olarak silme işlemlerini yapan kişilerin bu işlemleri üzerinden 30 gün geçerse kişilerin Instagram’a giriş yapmalarının bir anlamı olmayacak ve Instagram hesapları silinecektir. Bu nedenle hesaplarını kalıcı olarak silme işlemi yapmış olan kişilerin bu durumu göz önünde bulundurmalarında fayda var.
Instagram hesaplarının geçici veya kalıcı olarak silinme işlemleri 7 günde bir defa gerçekleştirilebilmektedir. Bununla birlikte Instagram uygulamasının silinmesi hesapların geçici veya kalıcı olarak silinmesi anlamına gelmemektedir. Instagram geçici veya kalıcı hesap silme işlemleri konusunda daha fazla bilgi için Instagram uygulaması içinde bulunan ‘’Ayarlar > Yardım > Yardım Merkezi’’ bölümlerine giriş yapılabilir. 
Instagram geçici hesap silme için tıklayınız
Instagram kalıcı hesap silme için tıklayınız

Instagram Instagram hesap silme linki Instagram hesap silme