İnstagram gizli profil görme uygulamaları nelerdir?

TAKİP ET

En çok tercih edilen sosyal medya hesaplarından olan instagram da gizli profilleri görme işlemleri araştırılmaya başlandı. İnstagram da kapalı hesaplara nasıl bakılacağı merak konusu olurken kullanılan programların detayına haberimizde yer verdik

Reklam
Reklam

İnstagram da gizli olan hesapları görmek için kullanılan programlar merak konusu oldu. Hangi uygulamalar kullanılmaktadır. En çok araştırılan konulardan olan gizli hesap hakkında detaylar şöyledir;
İnstagram uygulaması içerisinde story, görsel ve videolar paylaşılmaktadır. En çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarından olan instagram da birçok özellik vardır. Özellikle sevilen özelliklerindne olan canlı yayınlar ise rövanşta kalmaya devam ediyor. Canlı yayınlar ile rekor kıran isim ise Acun Ilıcalı oldu. Pandemi de birçok isim sosyal medya uygulaması olan instagram üzerinden canlı yayınlar yaparak eğlenceli dakikalar yaşandı.
İnstagram gizli profil görme
İnstagram da gizli profil özelliği kullanımı oldukça fazladır. Arkadaşı olmayan kimsenin profilini göremeyeceği özellik olan gizlilik durumu instagram tarafından kullanılmaktadır. Bu nedenle kişilerin izin verdiği hesaplar profili görebilirler. Gizli profil görme instagram üzerinden gerçekleşmemektedir. Fakat bu durumun sıklıkla araştırılması üzerine başka uygulamalar ile gizli hesaplara bakılmak mümkün hale geldi.
İnstagram gizli profil görme sitesi
Bu konu hakkında oldukça fazla siteler açılıp kapanmaktadır. 2021 yılından itibaren güncel çalışan site https://bestwhozi.com  olarak bilinmektedir.

Verilen linke giriş yapılır

Hesap bilgileri girilir

Sol üst menüde arama kısmında hesap adı yazın

Sistem o hesap ile veriler gerçekleşir

Gizli instagram profil görme olumlu sonuca ulaştırırİnstagram gizli profil görme uygulaması
İnstagram gizli profil görme programları Lili APP, Postegro, Secretle ve Ghostegro
Bu uygulamaları kullanmak için Google Play Store ve App Store üzerinden indirilmektedir. Kullanılan bu uygulamaların kullanış şekilleri aynıdır.
İnstagram gizli profil görme uygulama ve siteleri güvenilir mi?
 Gizli profilleri görüntüleme yaparken hesap bilgilerinizi paylaşıyorsunuz. Bu açıdan baktığımızda bu site ya da uygulamalar güvenilir değildir. Fakat gene de gizli profil görüntülemek istiyorsanız size tavsiyemiz yeni bir Instagram hesabı açmanız ve onunla bu uygulama ya da siteleri kullanmanızdır. Böylece hesabınız çalışansa da etkilenmemiş olacaksınızdır. Tekrar belirtmekte fayda var sakın ama sakın kişisel ya da kurumsal olarak aktif kullandığınız hesaplar ile bu tarz uygulamaları, siteleri kullanmayın.
 

instagram postegro liliapp instagram gizli hesap