Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram hesabı dondurma işlemleri

TAKİP ET

Sosyal medya kullanıcıları zaman zaman hesaplarını geçici olarak devre dışı bırakmak istemektedir. Bu nedenle Instagram hesabını geçici bir süre kapatmak isteyen kullanıcılar, Instagram hesabı nasıl dondurulur araştırmaya başladı. İşte Instagram hesabı dondurma işlemleri.

Reklam
Reklam

Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram ile ilgili en çok merak edilen konuların başında hesap dondurma ve silme işlemi geliyor. Instagram hesabını kullanmaya bir süre ara vermek isteyen kişiler, uygulama üzerinden kolaylıkla hesaplarını devre dışı bırakabilirler. 

Instagram hesabı dondurma işlemi

Instagram hesabınızı dondurduğunuzda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenileriniz hesabınızı yeniden aktif hale getirene kadar gizlenmektedir. Hesabınızı geçici olarak kapatmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

- Instagram’a mobil tarayıcı ya da bilgisayardan giriş yapın.

- Ekranın sağ üst kısmında yer alan simgeye tıklayın ve ‘Profili Düzenle’ye girin.

- Ekranın sağ en altında yer alan ‘Hesabımı geçici olarak kapat’a tıklayın.

- Hesabınızı dondurmak için şifre ve kullanıcı adınızı girdiğinizde hesabınız geçici olarak kapatılacaktır.

INSTAGRAM DONDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Instagram hesabını dondurunca takipçiler ve fotoğraflar silinir mi?

Instagram hesabınızı geçici olarak kapattığınızda hesabınızda bulunan fotoğraflar, mesajlar, takipçiler, beğenirler ve kaydettikleriniz gibi veriler silinmemektedir. Silinme işlemi yalnızca hesabınızı kalıcı olarak sildiğinizde gerçekleşir.

Dondurulan Instagram hesabı nasıl geri açılır?

Geçici olarak dondurduğunuz Instagram hesabınızı yeniden aktifleştirmek için kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız yeterlidir. Giriş yaptığınızda hesabınızı eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Instagram hesabı kaç kere dondurulabilir?

Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak istediğinizde, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra yeniden dondurmak istediğinizde, açtıktan itibaren 7 gün beklemeniz gerekir.

 

instagram hesabı dondurma instagram hesabı dondurma linki instagram hesabı dondurma açma instagram hesabı dondurma nasıl olur instagram hesabı dondurma nedir