Instagram'ın yeni özelliği kullanıcılarını mest edecek

TAKİP ET

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılanlardan biri olan Instagram son dönemlerde üzerinde çalıştığı yeni güncellemesini duyurmaya hazırlanıyor. Instagram'ın yeni güncellemesi ile ilgili bazı bilgiler de dışarıya sızdı. Güncelleme Instagram kullanıcılarını çok mutlu edecek.

Reklam
Reklam

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram son dönemlerde yeni Güncellemeleri ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmaya devam ediyor. Kısa süre önce TikTok benzeri bir platform olma yolunda ilerlerken kullanıcıların sesine kulak veren ve bu kararından dönen Instagram kısa süre içerisinde yeni bir özelliğini daha duyurmaya hazırlanıyor.

Akış gönderileri kişiye özel olacak

Instagram Geçtiğimiz günlerde bir TikTok benzeri uygulama olma yolunda ilerlerken sosyal medya kullanıcılarından gelen tepki üzerine bu kararından geri dönmüştü. Kylie Jenner, da tepki gösteren isimlerden biriydi ve instagram'ın eski akışına geri dönmesini istemişti. Birçok önceden tepki gelince sosyal medya platformu çalışmalarını bu yönde devam ettirmeye başladı.

Artık ilgilenmiyorum seçeneği olacak

Instagram'ın çalıştığı güncelleme ile ilgili gelen son bilgilere göre keşfe sayfasında artık kullanıcılar birden fazla göndereyim ilgilenmiyorum olarak işaretleyebilecek. Bu sayede artık kullanıcılar istemedikleri gönderileri keşfet sayfasında görmek zorunda kalmayacak. Yine aynı şekilde Instagram akış sayfası ve keşfet üzerinde filtreleme özelliği ile ilgili de çalışıyor.