Instagram kullanıcıları şokta! Hesaplar rastgele askıya alınıyor

TAKİP ET

Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu Instagram'da hesap askıya alındı sorunu yaşanıyor. Hesaplarına giriş yapamayan kullanıcılar ise Instagram Çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram'dan açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram'da çok sayıda hesabın askıya alınması şok etkisi yarattı. Kullanıcılar hesaplarına girmeye çalıştıklarında hesap askıya alındı hatası ile karşı karşıya kalıyor. Twitter ve Ekşi Sözlük'te çok sayıda kullanıcı konu ile ilgili şikayetlerini dile getirdi. Aynı zamanda Instagram Çöktü mü sorusunun yanıtı da yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Instagram çöktü mü?

Çok sayıda kullanıcı Instagram Çöktü mü sorusuna yanıt arıyor. 31 Ekim 2022 günü Instagram'da hesap askıya alındı sorunu ortaya çıktı. Popüler sosyal medya platformundaki hesaplarına girmeye çalışan kullanıcılar hesap askıya alındı bildirimi ile karşı karşıya kalırken Twitter ve ekşi sözlük'te de konu gündeme oturdu. Peki, Instagram'a Ne oldu? Hesap askıya alındı sorunu ne?

Instagram hesap askıya alındı sorunu ne?

Twitter ve Ekşi sözlük üzerinden paylaşım yapan Instagram kullanıcıları hesap askıya alındı hatası ile karşı karşıya kaldıklarını söylüyor. Konu ile ilgili Az önce Instagram'dan da bir açıklama geldi. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu şu anda bir problem olduğunu doğrularken incelemelerin devam ettiğini bildirdi.