İnstagram profilime kim baktı ücretsiz uygulamaları nelerdir?

TAKİP ET

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulaması İnstagram kullanıcıları profillerine kimlerin baktığını merak ediyorlar. Milyonlarca İnstagram kullanıcısı profillerine kimin baktığını öğrenmek için ücretsiz uygulamalar araştırmaya başladı. Peki İnstagram profilime kim baktı ücretsiz uygulamaları nelerdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulaması İnstagram kullanıcıları profillerine kimlerin baktığını merak ediyorlar. Milyonlarca İnstagram kullanıcısı profillerine kimin baktığını öğrenmek için ücretsiz uygulamalar araştırmaya başladı. İnstagram profili ister açık olsun ister kapalı fark etmeksizin, arkadaş listenizde olan ya da olmayan kişilerin İnstagram profillerimize bakıp bakmadığı merak edilmektedir. İnstagram profillerimize bakıp bakmadığını en çok merak ettiğimiz kişilerin arasında eski sevgililer, yeni tanıştığımız kişiler ya da eski dostlarımız bulunmaktadır. Bu durumlarda İnstagram profilime kim baktı diye merak edenlerin istedikleri bilgilere ulaştıklarını iddia eden ücretsiz uygulamaları sizler için araştırdık. Öncelikler İnstagram gizlilik politikası nedeniyle profilinizi görüntüleyenleri kimseyle paylaşmaz. Ama yine de İnstagram profilime kim baktı uygulamaları oldukça ilgi görmektedir. 

En iyi İnstagram profilime kim baktı ücretsiz uygulamalar 
Android ve IOS telefonlarda en iyi İnstagram profilime kim baktı ücretsiz uygulamaları şunlardır;

Followers+

İnstagram için takip etmeyenler ve takipçi analizi

Sarman

XProfile

Who Reports

Web Postegro

Postegro& Lili

Report Analyzer

InReports

KeepStalk

BlindStoryBu uygulamalar İOS ve Android kullanıcıların en çok indirdiği uygulamalardır. Bu uygulamalara giriş yapıldığında farklı sorunlarla karşılaşmak mümkün olabilir.  

İnstagram İnstagram profilime kim baktı uygulamaları