Instagram Şifremi Unuttum: Instagram şifresi nasıl yenilenir? Instagram şifresi nasıl değiştirilir? Instagram şifresini SMS ile sıfırlama

TAKİP ET

Günlük hayatta birçok kişi tarafından kullanılan sosyal medya platformlarıyla ilgili bir sorun yaşandığında neler yapılması gerektiğini vatandaşlar araştırılıyor. En aktif kullanılan Instagram uygulamasın da yaşanacak bir sıkıntıda neler yapılması gerektiği de kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Instagram şifresini unutan vatandaşların ilk düşündüğü şey Instagram şifre değişikliği veya Instagram hesap şifresini sıfırlamaktır. Instagram şifresi nasıl yenilenir? Instagram şifresi nasıl değiştirilir? İşte tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Güvenlik sorunu tüm kullanıcıların korkulu rüyası olurken bu sorunu nasıl aşılacağı da merak konusudur. Yakın zamanda Instagram hesabınız ele geçirilen veya Instagram şifresini unutan kullanıcılar Instagram hesap şifresini değiştirme, yenileme veya sıfırlamanın yollarını arıyor. Instagram hesabının şifresini unutan çoğu kişinin panik yaptığı bu durum aslında çok basit. Instagram hesap şifresini unutan kişiler veya Instagram hesabı ele geçirilmiş olan kişiler için Instagram şifre yenileme ve sıfırlama işlemlerini sizler için araştırdık.

INSTAGRAM ŞİFRESİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?
Instagram şifresini değiştirmek isteyen bir kişi telefonundaki mobil uygulamasından veya bilgisayarlarından açacakları web sitesinin Ayarlar menüsünden dilediğiniz zaman değiştirebilirler.
Instagram'a Facebook üzerinden giriş yapan kişiler ise Facebook üzerinden şifrelerini güncelleyerek giriş yapmaları gerekir.
Instagram şifrenizi kaybeden veya unutan kişiler, giriş ekranında şifre alanının altında bulunan bağlantıdan şifrelerini sıfırlayabilirler.
Bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan Instagram şifrenizi değiştirmek isterseniz bunu birkaç adımda yapabilirsiniz. Fakat, Facebook'u üzerinden Instagram'a giriş yaparmış olan kişiler, şifrelerini Instagram üzerinden değil Facebook ayarlarından değiştirerek girmeleri gerekmektedir.

MOBİL UYGULAMADA INSTAGRAM ŞİFRESİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?
Mobil uygulamada Instagram şifrenizi nasıl değiştirebiliriz, sorusu merak konusu olurken sizler için bu konuya açıklık getirdik.  Mobil uygulamada şifre değiştirmek isteyenler için hem iOS işletim sistemi hem de Android işletim sisteminde temelde aynı işlemler uygulanır. Mobil uygulamadan şifresini değiştirmek isteyenler için adımlar;
1. Instagram mobil uygulamanızı açın.

2. Profil sayfanıza gitmek için sağ alt köşedeki hesap simgenize dokunun.

3. Ekranın sağ üst köşesindeki üç yatay çizgi simgesine tıkladıktan sonra Ayarlar'a yazısına tıklayın.

4. Güvenlik seçeneğini seçin.

5. Güvenlik sayfasındaki şifre yazısına tıklayın.

6. Sizden mevcut parolanızı girmeniz istenecektir.

7. Mevcut parolanızı girdikten sonra kullanmak istediğiniz yeni parolayı yazın.
 
8. İşiniz bittiğinde iOS işletim sistemi kullanıyorsanız Kaydet'e basın veya Android işletim sistemi kullanıyorsanız onay işaretine dokunun.
 

instagram şifre değiştirme instagram parola değiştirme instagram şifre instagram şifremi unuttum