Instagram takip engeli nasıl kaldırılır? 2021 Instagram takip engeli kaldırma işlemi

TAKİP ET

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Instagram günümüzde milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Takip engeli yiyen Instagram kullanıcıları Instagram takip engeli nasıl kaldırılır sorusunun yanıtlarını arıyor. 2021 Instagram takip engeli kaldırma işlemi belli oldu.

Reklam
Reklam

Instagram, insanların fotoğraf ve video paylaştığı bir sosyal medya uygulamasıdır. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Instagram günümüzde milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Takip engeli yiyen Instagram kullanıcıları Instagram takip engeli nasıl kaldırılır sorusunun yanıtlarını arıyor. 2021 Instagram takip engeli kaldırma işlemi belli oldu.

2021 Instagram Takip Engeli Kaldırma İşlemi

Instagram üzerinden çok fazla takip yapan kişilere takip engeli gelmektedir. Sürekli olarak birilerini takip ederseniz ve gönderi beğenisi yaparsanız Instagram size bildirim gönderecektir. Bu bildirime göre size takip engeli gelecektir. Takip engeli bazen bir gün, bazen bir hafta, bazen daha uzun süreli olmaktadır. Takip engelini erkenden kaldırma imkanı vardır.

Instagram Takip Engeli Ne Zaman Kalkar?

Her kullanıcıya farklı sürelerle takip engeli gelmektedir. Takip engeli ortalama olarak 18 saat ile 48 saat aralığında olmaktadır. Engel yemenizin ana sebebi olarak peş peşe ve sürekli olarak insanlara takip isteği göndermek ve beğeni yapmaktır. Hesabınızdan takip engelinin kalmasını istiyorsanız 18 saat ile 48 saat beklemeniz gerekecektir. Hesabı hızlı bir şekilde büyütmek, takipçi sayınızı hızlı bir şekilde çoğaltmak için bazı özel yazılımlar kullanırsanız ve takipçi satın alırsanız 3n az 30 gün boyunca engel yiyebilirsiniz. Eğer uzun süreli bir Instagram kullanıcısı iseniz daha fazla kişiye takip isteği yollayabilir ve daha fazla beğeni yapabilirsiniz.

Instagram Engelimi Nasıl Kaldırırım?

Instagram üzerinden beğeni ya da takip engeli yerseniz yine aynı şeyleri yaparak engeli kaldıramazsınız. Eğer belli aralıklarla takip ve beğeni yaparsanız engel yemezsiniz. Mesela yarım saat ve 1 saat aralıklarla takip ve beğeni yaparak engelden kurtulmuş olursunuz. Ancak yine de çok fazla kişiyi takip etmemeniz gerekir.

Instagram Takip Engeli Kaldırma Hilesi

Instagram’a girin ve ayarlara giriş yapın.

Buradaki güvenlik seçeneğine tıklayınız.

Sayfanın üst kısmında çıkış ve giriş hareketleri bulunmaktadır. Buna basın.

Burada giriş yapılan tüm cihazları siliniz.

Kendi hesabınızdan da çıkış yapınız.

Sonrasında bağlı olduğunuz Wi-Fi bağlantısını kesin. Mobil veriyi de kapatın.

Sonrasında mobil verinizi açarak Instagram uygulamasına giriniz.

Sonrasında mobil verinizi açın ve kapatın.

Ardından Instagram hesabınıza yeniden giriş yapınız.

Sonrasında takip engeliniz kalkacaktır.

Instagram Takip Engeli Yememek İçin Neler Yapmalıyım?

Instagram belirli algoritmalar çerçevesinde hesaplara işlem limiti koyar. Fazla takipçi isteği gönderen, fazla beğeni yapan, fazla yorum yapan, fazla gönderi paylaşan kişilere engel gelir. Sık sık engel yeme sebepleri şu şekildedir:

Belirli bir takipçi limiti vardır. Bunu aşarsanız engel yersiniz.

Aynı cihazda birden fazla hesap açmak.

Hile programları kullanmak.

Uygunsuz ve ahlaksız gönderiler paylaşmak.

Sahte hesap açtığınızda profil fotoğrafınızı başka bir insanın fotoğrafı yapmak.

Başkaları adına, o kişinin onayı olmadan işler yapmak.

Instagram takip engeli nasıl kaldırılır 2021 Instagram takip engeli kaldırma işlemi